facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Botaniska Trädgården

Address: Almedalen, 621 55 Visby
Phone: +46498269477
City: Visby
Zip Code: 621 55


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: Botaniska trädgården göteborg app, Botaniska trädgården Göteborg, BOTANISKA TRÄDGÅRDEN, Lund, Botaniska trädgården Uppsala konsert, Botaniska trädgården Stockholm, Botaniska trädgården butik, Botaniska trädgården Visby, Botaniska trädgården öppettider
Similar places near
Krusmyntagården Krusmyntagården 10 km Mycket trevligt o mycket god mat...
Stora Tollby Gård Stora Tollby Gård 15 km Vi köpte Delikatess kulor fantastiskt goda potatisar. Bättre ha vi inte smakat.
Reviews
En fantastisk i Visby, när du tröttnat på alla vackra hus och ruiner är det ett utmärkt ställe för avkoppling. Otroligt välskött trädgård med intressanta och unika växter och träd.
Vacker oas i stan med vackra växter av alla de slag. Välskött.Fri entré.
Rofylld atmosfär. Prydligt, rent och slingriga gångar. Gamla träd av olika sorter samt blomster i massa färger. Väl värt ett lugnande besökTidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetid
Superfin trädgård i perfekt storlek för att kika förbi! Rent och fint men mycket folk!Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetid
Botaniska trädgården "Botan" i Visby är något utöver det vanliga. Det är inte speciellt stort, men det är bara ett plus, här kan man strosa runt i lugn och ro och "lukta blommorna". Får dock bara 4 stjärnor då det i år "2020" inte finns något kafé eller kiosk i närheten. Att ta med vatten själv är viktigt, speciellt om ni går vidare mot snäckgärdsporten och mot paviljongsplan, där saknas det vattenpåfylllning.
För Sverige unik och vackert arrangerad samling av exotiska träd. Även en mycket fin och prunkande rosträdgård samt en avdelning med fina örtartade växter samt en äkta medeltida ruin!
Fantastiskt fin trädgård med vackra planteringar. Ovanliga trädsorter, underbara rosor. Skyltar som berättar historien bakom trädgården och fakta om träden. Här skulle jag kunna tillbringa många, många timmar och njuta av den fina miljön.
Vacker trädgård som ger blandade intryck och känslor, med vackra blommor, ståtliga träd och mysiga alléer att strosa i med sällskap av såväl humlor och bin som fjärilar.
En oas i vardagen! Hit återkommer jag gärna Välskött och vackert oavsett vilken tid på året man besöker trädgården.
En av de vackraste platserna i Sverige. Så beundransvärt att det är fritt för alla att besöka gratis dygnet runt!
Comment on this business

to add Botaniska Trädgården map to your website;