facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Botkyrka Kvinnoverksamhet

Botkyrka Kvinnoverksamhet

Story

Botkyrka kvinnoverksamhet är en ideell förening där kvinnor samlas för att aktivt arbeta med och för jämställdhet samt stärka kvinnors situation på arbetsmarknaden. Vår huvuduppgift är att bryta kvinnors isolering i hemmet och från samhället, sysselsätta kvinnorna med olika aktiviteter, hjälpa dem att hitta nya vägar in i samhället och komma ut i arbetslivet samt få större kunskap, ökat självförtroende och högre status i samhället. Till exempel är det i dag många kvinnor som saknar de kunskaper som behövs för att fullt ut kunna vara en del av dagens samhälle.

Vi anser att samhällets välmående kommer att påverkas positivt om både kvinnor och män har samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter. Med det menar vi att man har samma möjligheter till exempelvis samhällsinflytande, ekonomiskt oberoende, att starta eget samt utveckling i arbetslivet.



"ABF vill genom en fri och frivillig bildningsverksamhet, grundad på jämlikhetens, solidaritetens och demokratins principer främja, och själv delta i, en samhällsomdaning i överensstämmelse med arbetarrörelsens grundläggande värderingar."
Address: Domarebacken 30, 14557 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0735556423
City: Norsborg
Zip Code: 14557



related searches: Botkyrka kvinnoverksamhet age
Similar places near
Sällskapet Länkarna i Botkyrka Sällskapet Länkarna i Botkyrka 747 meter Översatt av Google Häftigt ställe Original Cool place
Botkyrka Kvinnoresurscenter (BRC) Botkyrka Kvinnoresurscenter (BRC) 2 km En mötesplats där kvinnor kan utvecklas.
Reviews
Lite väl svajig demokratisyn för min smak. Tvivelaktig värdegrund som grädde på moset.
Där är flera konferens lokaler
Trevlig fritidsgård
Comment on this business

to add Botkyrka Kvinnoverksamhet map to your website;