facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boulognersjön

Address: 541 45 Skövde
City: Skövde
Zip Code: 541 45



related searches: Boulognersjön skövde wikipedia, Skövde Badhus
Similar places near
Havstena Havstena 2 km
Aspösjön Aspösjön 3 km Lättillgängligt en hel del fåglar, nu var jag där på sensommaren, så det var ganska t...
Karstorpsjön Karstorpsjön 3 km Underbar o såå vacker plats
Brattesjön Brattesjön 5 km Brattesjön är en sjö i Skövde kommun i Västergötland och ingår i.Se även Lista över i...
Reviews
Fin badplats och passar även mindre barn då det är vääääldigt grunt. Fin park runt omkring att strosa runt i.
En underbar badplats, med vacker natur och fågelsjö bredvid. Det är en plats för bad samt att sitta med familj och vänner för picknick i det gröna. Promenad runt sjön och i parken är livskvalité av högsta rang. Här finns toa och badhytter så inget saknas av bekvämligheter. Nära till inköp av mat och dryck så bara att ställa bilen och vandra i naturen för avkoppling mitt i stan gör denna badplats unik i sitt slag. Stora badbryggor och långgrunt gör den lämplig för mindre barn som tryggt kan sitta i standkanten och leka i sanden. Sen finns café i boulognerrestaurangen som ligger ett kort stenkast från stranden, där fika samt enklare rätter finns att köpa och givetvis glass i stora lass! Hit återkommer jag ofta på mina resor genom det vackra Skaraborg!
Det var bra is som privatpersoner skrapat ren så att det gick att åka skridskor. Det är synd att kommunen inte hjälper till för att hålla bra isytor.
Jag älskar Bolonja <3
Nice park to walk around and relax. Översatt av Google Trevlig park att gå runt och koppla av.
Fin natur
Översatt av Google Härligt litet ställe! Klart och fint vatten, väldigt bra temperatur när vi var här i juli. Det finns mycket gräs att ligga på, en sandstrand, långgrunt för barnen och djupt för de vuxna. Det finns en fontän och brygga. Många sätt att gå ut i vattnet med trappor och bryggor utspridda runt vattnet. Det finns också en toalett : Original Nydelig lite sted! Klart og fint vann, kjempe god temperatur da vi var her i juli. Det er mye gress å ligge på, sandstrand, langgrunt for barna og dypt for de voksne. Det er fontene og brygge. Mange måter å gå ut i vannet på med trapper og brygger spredt rundt vannet. Toalett finnes også :
Översatt av Google Bra ställe och väldigt mysigt Original Kjæmpe godt sted og mega hyggeligt
Comment on this business

to add Boulognersjön map to your website;