facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bowling City Jönköping

Bowling City Jönköping

About

Välkommen till bowlinghallen i centrala Jönköping! Bowla, umgås, käka och drick gott! Öppet året om!

Story

Välkommen till Bowling City - Bowlinghallen i centrala Jönköping! Vi erbjuder 12 bowlingbanor tillsammans med världens modernaste scoringsystem BES-X med nya och unika spelfunktioner. Alla banor är utrustade med rännstaket (bumpers) och andra hjälpmedel för barn och funktionsnedsatta. Hos oss finns också café och bar med fullständiga rättigheter! Utmana familj, vänner eller arbetskompisar i en bowlingmatch - garanterat uppskattat av alla!



"Välkommen till Bowling City - 12 moderna bowlingbanor med restaurang, bar och café mitt i city! De tekniskt utrustade banorna erbjuder unika spelmöjligheter för att maximera upplevelsen! Ändra teman, se statistik, integrera foton av spelarna, spela lekfulla barnspel eller svetsa samman gruppen i ett av alla lagspel. Här erbjuds det nya bowlingkonceptet HyperBowling!Ta en iskall från bowlingbaren, njut av schysst käk från köket eller slå dig ner på en kaffe och fika efter spelet. Här finns något för alla!Varmt välkommen!"
Address: Gjuterigatan 28, 553 18 Jönköping
Phone: 036714840
City: Jönköping
Zip Code: 553 18



related searches:
Similar places near
Rosenlund Bowling Rosenlund Bowling 5 km Bra ställe med trevlig personal!
RC Bowl RC Bowl 5 km Finns bara tunga klot med förstora hål i för en med lite större fingrar
Racketcentrum Racketcentrum 5 km Vill du har roligt, lära dig och klättra i en trevlig och luftig miljö för ett billig...
Reviews
Positivt att de tog hänsyn till att barn var med. Trevligt bemötande från all personal. Även plus att de inte tog betalt för tre stora glas med vatten. Bra städat och allt var i bra ordning. Det som är minus är kostnaden för att hyra en bana i en timme. Totalt sett rekommenderas helt klart att bowla här med tanke på det fina bemötandet vi fick av all personal vid detta tillfälle 12/11-2022. Tack!
Var en upplevelse att komma in och se hallen igen har inte varit där på ca 20 år, Trevlig personal och ett bra utbud på lemonader, Mycket folk trivsam stämning
Dålig service, vi kunde inte spela på vår betalde tid och fick kämpa för att få pengarna tillbaks!
Otrevlig personal. Sedan stängs banan av innan tiden ens helt hade gått ut och nytt folk kom direkt in på banan och personalen brydde sig inte trots att dom såg detta. Jag gick sedan upp till kassan och väntade en stund på personal för att säga detta men personalen verkade veta att dom gjort bort sig och ville undvika mig enligt det jag upplevde. Fick inte tag på personal och visste att det bara var slöseri med tid att stå där så jag åkte därför hem. Första gången här idag och det blir absolut inga fler gånger. Noll kundkänsla, dåligt kundbemötande, helt fel personal för jobbet helt enkelt. Rekommenderar inte detta ställe!!!
Trevligt, funkar bra, välstädat,
Alltid lika trevligt här. Fräsch och modern bowlinghall med bar, café och restaurang. Monitorer som sköter poängen med flera roliga teman och funktioner som gjorde upplevelsen ännu roligare än tidigare testa Mad Games!! Så roligt verkligen!. Har också provat på både deras after work och nattbowling som kan starkt rekommenderas. Ett kanonställe! :
Sämst. Dålig service och otrevlig personal. Fick mindre speltid pågrund av tekniskafel, oproffsigt och fel attityd.
Med vänner och familj hade vi en riktig rolig dag som sporrar tävlingsinstinkten. Fina banor och man kan välja staket till barnen så hamnar inte klotet i rännan. Man hyr bana, klot och skor i priset. Det finns både mat och dryck. Populärt att ha barnkalas/ möhippa/ svensexa eller bara en trevlig stund med gänget. Det finns handikapphiss då lokalen ligger i källarnivå. Bra med toalett er. Mycket trevlig personal som berättar hur allt funkar. Ett minus är bara att man har så roligt att en timmes spel bara flyger iväg!
Fin anläggning i perfekt storlek. Tillräckligt stor för att inte kännas trång men samtidigt inte större än att den känns gemytlig. Ett stort plus för den trevliga personalen.
Trevligt och städat ställe med kunnig personal som såg till att alla hade det bra. Vi bowlade med familjen och det va riktigt bra med att rännorna gick upp när barnen kastade och ner när vuxna kastade. Lagom volym så man kunde prata normalt med varann.
Comment on this business

to add Bowling City Jönköping map to your website;