facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bowlinghallen Lidköping

Address: Kinnegatan 15, 53132 Lidköping
City: Lidköping
Zip Code: 53132


Reviews
Toppenfin bowlinghall , toppmodern men bra personal, finns shuffleboard och lite arkadspel kan varmt rekommendera
Jag älskar att bowla på bowlingen och jag är så himla glad att jag vinner på bowlingen. Och jag jobbar på teaterfiket också.
Bra o modern hall med trevlig personal o fika.
Vill ej ge någon!...
Funkar bra. Trevligt och bra personal.
Var inte med och bowlade, men upplevde att personalen var mycket trevlig. Hade ätit av julbordet tidigare, om man nu kan kalla det julbord. Det var under all kritik. Jansson eller skall vi kalla det potatisgratäng för i den fanns inte tillstymmelse till någon ansjovis inte ens lite av spadet. Och köttbullarna var kompakta som jag vet inte vad. Nej detta kan jag absolut inte rekommendera. Besvikelse......
Stället är relativt bra måste jag säga. Men själva bowling är faktiskt jävlig dyrt. Betalade 350 för en timme. Utöver bowlingen finns det andra aktiviteter med som biljard. De har många barer och priser är det samma som i hela Lidköping. Biljard var faktiskt mycket billigare. Just pga pris därför det låga betyget
Trevligt, livligt ställe. Bra bemötande av personal.
Jag bowlade inte. Jag var på nedervåningen och åt hamburgare. Både den och fritsen var dåligt varma. Var dock så hungrig att jag inte brydde mig om att klaga. Det gjorde däremot tre andra gäster vid grannbordet.
Kul med bowling. Tänkte skämta om att banorna va sneda eftersom jag inte fick en enda strike men i dagens lättkränkta samhälle är det bättre att inget säga Men bra banor och trevlig personal.
Comment on this business

Directions to Bowlinghallen Lidköping with public transportation


Tunnbindaregatan 120 meters
1
135
Stadshuset 140 meters
1
Lidköping station 180 meters
1
100
102
105
106
116
130
131
132
135
138
139
2
200
3
4
9
BUSS
Västtågen
Husabygatan 210 meters
1
Gamla stadens torg 230 meters
1
135

to add Bowlinghallen Lidköping map to your website;