facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BQ redovisning

BQ redovisning

About

Sveriges tryggaste redovisningsbyrå. Vi arbetar med alla aspekter inom bokföring, bokslut, löneadministration och deklarationer. Besök oss i Kista!



"BQ Redovisning är en professionell redovisningsbyrå som erbjuder en mängd olika tjänster för företag i Stockholm, inklusive:Bokföring och redovisningBokslut och årsredovisningSkatteplanering och deklarationerFinansiell rapportering och analysAffärsrådgivning och rådgivningVi har många års erfarenhet av att arbeta med företag och strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ, personlig service i kombination med en digital strategi. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att bli framgångsrikt."
Address: Isafjordsgatan 39 B, 08- 120 994 89 Kista
Phone: 46812099489
City: Kista
Zip Code: 08- 120 994 89


Opening Hours

Monday: 09:00 - 15:00
Tuesday: 09:00 - 15:00
Wednesday: 09:00 - 15:00
Thursday: 09:00 - 15:00
Friday: 09:00 - 15:00

Similar places near
Northmill Northmill 415 meter Northmill is a Swedish fintech innovation company. We develop straightforward and sec...
Credway Credway 415 meter Credway erbjuder Sveriges billigaste smålån från 1 000 kr - 30 000 kr.
Reviews
Som företagare i Stockholm är varit väldigt nöjd med tjänsterna från BQ Redovisning. Vad som verkligen sticker ut är deras omtanke och proaktivitet – de kontaktar mig alltid om det saknas några underlag eller om det finns något annat som behöver min uppmärksamhet. Deras rapporter är detaljerade och lätta att förstå, och jag har aldrig haft några problem med att få svar på mina frågor. Dessutom hanterar de all kommunikation med skatteverket, vilket ger mig mer tid att fokusera på min egen verksamhet. BQ Redovisning är verkligen en pålitlig och professionell redovisningsbyrå, och jag skulle starkt rekommendera dem till andra företagare. Stort tack till Anande, Jose och Helena!
Stockholms i klass bästa, tack för att ni finns!
Måste tipsa om dom bästa, jag har 2 salonger i Uppsala och har alltid haft svårt att hitta rätt hjälp för ekonomin. Jag blev tipsad om BQ- Sveriges tryggaste redovisningsbyrå och har haft dem i ett år nu. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna ha en byrå som sköter precis ALLT så jag slapp tänka på det själv. De har grym personal med riktig bra rådgivning och är tillgängliga för mina frågor och ger bra tips. De kör fasta priser som inkluderar allt du behöver inklusive årsbokslut. TACK för allt
Genuin och mycket personlig byrå, rekommenderas starkt för dem som värderar trygghet och en god relation.
De är digitala, moderna, bekväma och mycket trevliga! Det är otroligt skönt att samarbeta med. Tack att Ni finns här. Utmärkt jobbat
Bra service som alltid från gänget i BQ! Tack för all hjälp=
Otroligt duktiga och serviceminded, Rekommenderas Starkt!
Jävligt smidigt och störtskön personal
Comment on this business

to add BQ redovisning map to your website;