facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BR Borås City

BR Borås City

About

@BRSverige



"Välkommen till vår svanenmärkta butik City Gross Borås! Här hittar du massor av godsaker från vår köttmästare, manuella delikatessdisk, bagare och frukt- och gröntmästare. Vår personal har bred kompetens och möter dig med ett leende på läpparna. Passa också på att göra dina spelärenden hos ATG eller Svenska spel i vår fina förbutik. Välkommen in!"
Address: Stora brogatan 20, 50330 Borås
Phone: 0757282211
City: Borås
Zip Code: 50330



related searches:
Similar places near
Kurragömma En Magisk Leksaksaffär Kurragömma En Magisk Leksaksaffär 280 meter Fin butik med stort utbud. Dock lite trångt och svårt att komma fram, upp, och ner me...
Leksakstanten.se Leksakstanten.se 1 km Köpte ett lego men det är väldigt dyrt.
Reviews
En rejäl butik med enormt sortiment. Välbelägen nära huvudleden mot Göteborg. Här finns väldigt mycket parkeringsmöjligheter och även andra butiker i anslutning. Anpassad för rörelsehindrade. Här finns även för butik och apotek.
Bra affär men dålig koll på kassorna pinsamt när kunder får säga till om att bemanna fler kassor. Och nej jag är inte intresserad av att scanna varorna själv.
Beställde en smörgåstårta för 24 personer som dessutom va glutenfri! Det va verkligen en 10 poängare!!! Smaken, priset och snabbhet är dem ledande orden! Jag vill ge all min beröm till er! Tack
Dyra överlag, krångligt att hitta bland hyllorna samt få erbjudanden.
Som alla andra CG butiker. Bra utbud men lite högre priser
Helt ok för barnfamiljen i basutbud och pris men har sina brister för den som söker vissa utländska gourmet specialiteer som finskt eller thai grosserier. Dock åker inte till denna affären om man söker sånt.
Alltid bra,köttet fint och skapligt billigt
Stor och luftig butik med bra sortiment , lite kaos på parkeringen bara !
Stor butik med café. Bra färskvaror: fisk, kött, delikatesser.
Stort utbud av varor. Betydligt dyrare än City Butikerna inne i Borås
Comment on this business

to add BR Borås City map to your website;