facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åbräddens vårdboende

Åbräddens vårdboende

About

Åbrädden i Helsingborg – här skulle jag vilja jag bo!

Story

På anrika Råå där havet och småbåtshamnen finns om knuten ligger Åbräddens
äldreboende. I omgivningen finns förutom stranden och havet också fina grönområden. Samtidigt är boendet modernt och har den senaste tekniken och komforten.
Här på Åbrädden är våra hyresgäster det viktigaste och deras välbefinnande är grunden i allt vi gör. Vi sätter hela tiden fokus på det friska, samtidigt som vi anpassar oss till varje hyresgästs individuella behov. God vård och omsorg är självklart för oss därför arbetar vi mycket med att fylla vardagen med upplevelser. Det kan vara en studiecirkel i engelska eller en om gamla Helsingborg, musikunderhållning, massage, en stund i vår trädgård eller att få mata våra hönor. Det kan vara en utflykt till stranden, kaffe och våffla i trädgården eller en bra film. På Åbrädden läggs stor vikt vid att fylla de boendes vardag med upplevelser efter deras önskemål.

Address: Garverigatan 4, 25269 Råå, Skåne Län, Sweden
Phone: 042103175
City: Råå
Zip Code: 25269



related searches: Helsingborg jobb, Fregatten äldreboende Råå
Reviews
Min svägerska fick personlig, vänlig, professionell omvårdnad. Maken och jag kände oss alltid välkomna och delaktiga på ett positivt sätt. Åbrädden Sveriges bästa vårdboende.
Bra personal mina föräldrar blir bra omhändertagna. Känner ingen oro över dem. Mycke bra mat. Tack till personalen från en tacksam dotter. MVH Mona
Comment on this business

to add Åbräddens vårdboende map to your website;