facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brännkyrkahallen

Address: Tellusborgsv. 10 , Hägersten 126 32, AB, SE
Phone: +46 8 19 88 10
City: Hägersten
Zip Code: 126 32



related searches: www visacentral com celebritycruises, holland america visa central, trafalgar visa, visacentral photo service, visacentral order form, visacentral fees, www ca cibt com 10076, www cibtvisas
Reviews
Trevlig idrottshall i Bajenland med det som behövs, varken mer eller mindre. En läktare av storlek standard på ena långsidan, infodisk, möjlighet till kiosk mm. Finns även möjlighet till att spela bowling bredvid.
Stora hallen har bra golv och stor läktare. Lilla hallen har lika bra golv och tidtagar utrustningen funkar felfritt i båda hallar. Allmänt rent och fint.
Jag vet inte så mycket om stället. Min dotter träna Judo 1 trappa ner så jag brukar titta lite. Det är stort träning ställe. Använd mest för basket, åtminstone de gångerna jag tittade. Lokalen ser rent ut. Mitt intryck var bara positiv. Och de som trainade verkade trivas.
Även om hallen är rätt gammal så är den otroligt fräsch. Inte speciellt svårt att hitta runt då det ordentligt skyltat överallt. Snyggt och rent överallt och ducharna håller perfekt temperatur.
Väl använda lokaler. Trevlig personal bra åskådarplatser..
Snälla använd den till konsert hall ..mm ..nu står den tom under sommaren...hm.. visa filmer. Skivmässa..!! ..
Brännkyrkahallen är en klassisk hall som har sin charm men är i stort behov av renovering. Basket, karate, judo är bland vad man har här.
Okej hall om man inte tänker på det dammiga och det usla trä golvet som man knappt kan studsa en basketboll på eftersom ena halvan av planen har extremt dålig studs! Edit: Från en basketspelares perspektive, under andra sporter kanske hallen är bättre
Bra hall, men jag förlorade på bingis.
Hallen har 2 riktiga guldkorn. 1. Stockholms Judoklubb 2. Den mest hjälpsamma vaktmästarexpeditionen av samtliga idrottshallar. Rena fräscha lokaler. Engagerade tränare och evenemeng i världsklass! Enda hotet just nu är den politiska majoriteten i Stockholm
Comment on this business

to add Brännkyrkahallen map to your website;