facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brännö Varv Café och Bar

Brännö Varv Café och Bar

About

Sommarens skönaste häng hittar du på Brännö Varv. B&B är öppet året om och Café Varvet har öppet maj-sep.

Story

Café Varvet hittar du på Brännö som ligger i Göteborgs södra skärgård.
Vill du hitta till Café Varvet? då gör du så här:
1. Ta dig till Saltholmen, förslagsvis med spårvagn (linje 11 mot Saltholmen)
2. Ta färjan till Brännö Rödsten, resan tar ca 18 min.
3. Gå av vid Brännö Rödsten och följ vägen genom ön, efter några hundra meter kommer det ett båtvarv på vänster sida, gå in där så hittar du Café Varvet.
4. Ha det gött.

Address: Långefjorden 10, 430 85 Brännö
City: Brännö
Zip Code: 430 85


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 23:45
Friday: 11:00 - 23:45
Saturday: 11:00 - 23:45
Sunday: 11:00 - 22:00


related searches: brännö värdshus, branno varv
Similar places near
Kamenica Bygg & Balkongteknik AB Kamenica Bygg & Balkongteknik AB 380 km Bäst i sverige hittills..
MFS Bygg & Entreprenad MFS Bygg & Entreprenad 407 km MFS erbjuder en mängd olika entreprenadtjänster inom bygg, snickeri, renovering och p...
Folkhem Folkhem 407 km Vi bygger bara hus i trä.
DB TAK AB DB TAK AB 407 km Har precis haft slutbesiktning med positivt utlåtande av vår takomläggning med DB Tak...
Reviews
Trevlig och annorlunda miljö plus väldigt god pizza. Tyvärr dåligt städade toaletter och mer eller ingen ordning på att duka av bord efter gäster som lämnat.Tjänst: 1/5
Bra sängar. Mycket simpel arbetarbod. En lampa hängde knappt fast på väggen. Söndrig glödlampa. Sänglampan var som en strålkastare. 1 ! tunn galge som gick sönder. Ok frukost men okokta ägg. Tog låång tid att koka…Charmig exteriör kan tyckas….men behöver fräschas upp !! Restaurangen - trevlig interiör, men dyrt och slapp personal. Vi var ett stort sällskap…ingen som hälsade välkommen mm.. Hade ägaren stått bakom baren….? Inte värt 900 kr / natt.
Rolig miljö och inte alls otrevligt. Dock behövs en upprustning. Fembädds-stugan är otroligt liten för fem personer vilket blev en besvikelse och vi sov ganska dåligt. Skulle hellre tagit två rum i stora huset. Tjejen som jobbade de dagarna vi var här var supertrevlig och gav ett väldigt bra intryck.
Trevlig personal. Bra mat och dryck till rimligt pris. Trevlig ägare. Underbar miljö med annorlunda interiör. RekommenderasTjänst: 5/5
Bra att Brännö Varv visar ryggrad och att de som sponsor inte går med på vad som helst. De deklarerar också att de står för alla människors lika värde. Det kan man göra utan att blint tillbe alla nycker och de rörelser som får obetinngat tolkningsföreträde i den politiska korrekthetens namn.
Fantastiskt goda räkor serveras på Sveriges mysigaste skärgårdskrog! Det finns absolut ingenting att klaga på då allt var närmast perfektion: service, inredning, atmosfär, musiken som spelades... Ja allt! Beställ gärna en "räkplanka" med ett glas Rosé eller lokalproducerad Öl. Skål!
Väldigt vackert men tyvärr finns inte kompetensen att driva krog. Det är rörigt, dyrt och maten under all kritik. Hoppas snabb bättring för atmosfären är fantastisk!
Mycket god mat, vi tog fisksoppan som var fantastisk kaffe och kaka samt salladsbuffé ingick för 99kr Väldigt trevlig miljö även i regnrusket tack vare infravärmare över hela uteserveringen
Comment on this business

Directions to Brännö Varv Café och Bar with public transportation


Brännö Rödsten 150 meters
283

to add Brännö Varv Café och Bar map to your website;