facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bräutigams Marsipan

Address: Haga Nygatan , Gothenburg 413 01, O, SE
Phone: +46 31 13 31 01
City: Gothenburg
Zip Code: 413 01


Opening Hours

Tuesday: 11:00-18:00
Wednesday: 11:00-18:00
Thursday: 11:00-18:00
Friday: 11:00-18:00
Saturday: 11:00-17:00


related searches: bräutigams stockholm, återförsäljare bräutigams, bräutigams glass fjärås, sundqvist marsipan, bräutigams haga, marsipan butik, bräutigams frölunda torg, bräutigams butik
Similar places near
NK Kaffe, Te & Choklad NK Kaffe, Te & Choklad 1 km Gott te! Otrevlig personal. Tyvärr förstör dom upplevelsen med sina otrevligheter.
Glassiären Glassiären 2 km Mycket dåliga churros utan smak och sega/hårda. Vi klagade och fick nya, som var lika...
Reviews
Köpte 10 chokladpraliner. Det var det sämsta chokladpraliner jag ätit, nog en liten bit av varje. De var gamla. Milsvid skillnad från fina Flickorna Kanolds, som tyvärr stängt. Mycket möjligt Brautigams fortfarande kan tillverka bra marsipan, men chokladpralinerna var så dåliga att jag slängde dem.
Testade glassen igen. Tycker den varit betydligt godare tidigare. Ätit här flera gånger förr. Rätt smaklös och lite syntetisk. Tråkig utveckling här.
Mysigt lite café med det mesta av sortimentet och dessutom deras riktigt trevliga glass. De har både marsipan, praliner och lite annat smått och gott. Enda nackdelen är att det inte går att sitta inomhus.
Jag skulle nog kunna färdas många mil för denna glassen. Högst upp på listan står marsipanglassen När de har den på lager för det är ofta man inte får tag på den Hur mycket gott och blandat att välja på här som helst. Marsipan i choklad , i glass, i cigarrer, you name it. Ligger i Göteborgs absolut mysigaste gata Haga Nygata. Kan varmt rekommendera alla att besöka och ta del av egentillverkad glass på Bräutigams.
En fyra för den fantastiska marsipanen! Jag kan rekommendera marsipancigarrerna, irish coffee och päron /cognac är ljuvliga!
Kan tyvärr inte rekommendera deras praliner. Pralinens vägg var alldeles för tjock, 3-4mm, och fyllning inte skarp nog i smaken. Alladin-asken ger ett lyxigare intryck än denna.
Deras körsbärsglass är helt gudomlig utöver glass finns mycket härligt att hitta här inne! En pärla i Göteborg!
Glassen är helt OTROLIGT god, alla vi smakat. Maken åt passionsfrukt, mintchoklad och lakrits och jag åt passionsfrukt och romrussin. Vi smakade förstås av varandras och alla var underbara. Passionsfrukten lite syrlig och lakritsen smakade salmiak, såna små romber i tablettask. Löjligt gott. Jag köpte också hårda karameller som var som turkisk peppar fast inte lika stora och klumpiga. Mycket goda. Där finns också praliner men det verkade vara lika som man kan köpa på Kahls, till exempel.
Gullig personal, men glassen var så söt att jag inte kunde äta upp den.... Jag blev besviken.
Fantastiska praliner gott kaffe och glassen är utsökt och allt serverat av jätte rar och serviceminded personal
Comment on this business

to add Bräutigams Marsipan map to your website;