facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bra Bil Vallentuna

"På vår anläggning i Vallentuna erbjuder vi försäljning och service av bilar från Volvo samt service av Polestar. Här kan du även tvätta din bil på Tvätta eller tanka i vår Tanka-station."
Address: Smidesvägen 2, 18636 Vallentuna
Phone: 0812006000
City: Vallentuna
Zip Code: 18636



related searches: Bra bil Upplands Väsby, Upplands Motor Kista, Bra Bil Göteborg, Upplands Motor Uppsala, Upplands motor uppsala däckbyte, Bilhandlare Stockholm, Volvo Car Hammarby, Volvo Selekt Privatleasing
Similar places near
Vallentuna Motor AB Vallentuna Motor AB 240 meter Trevligt och personligt bemötande i serviceverkstaden.
Rapidcars AB Rapidcars AB 2 km Riktigt bra säljare ! Hade spanat in en annan bil och han var ärlig och uppriktig til...
Bergman’s Bilateljé Bergman’s Bilateljé 2 km Ringde innan ”Vi har öppet till 15” kommer dit 1345 åkt många mil. Kommer fram så har...
Carson Sverige AB Carson Sverige AB 2 km Vi är supernöjda med Carson, de tog in vår bil i inbyte till ett bra pris som gjorde ...
Reviews
Jag har svårt att tänka en bättre bilverkstad. Min personliga tekniker, Roger, har med åren blivit en vän. Jag litar till 100% på honom och hans råd.
Trevlog hjälpsam personal på verkstaden alltid villiga att hjälpa till även när de har fullt upp
Trevligt bemötande, säljaren tog mig direkt när jag kom in och frågade om jag behövde hjälp. Tyvärr rätt ovanligt hos andra bilförsäljare har jag noterat.
Säljer bilar och älskar att få in pengar till kassan 7 månader efter leverans utav min nya bil är det fel på den som behöver reklameras då får man inte den hjäp man behöver. Har haft 4st Volvo v90 bilar och aldrig har det varit något fel förrän nu när jag köpte B5 motor. Trots flera tusen återkallelse och problem med turbon väljer dem att försöka få mig att laga den själv när garantin är kvar. Politiska drag och okorrekta handlingar för att undkomma service kostnader. Hjälp istället era kunder och ta väl hand om dem. 4 veckor har passerat och en bil för halv miljon står utan att någon tar ansvar. Ingen av dem drabbas men vi.
Köpte en Volvo V40 hos Bra Bil Vallentuna och lämnade samtidigt in min Skoda Octavia. Väldigt bra service. Johan var väldigt flexibel gällande inlämning och upphämtning av bil osv. När jag hade hämtat upp bilen upptäckte jag en liten buckla på ena bakdörren som jag inte såg när jag tittade på bilen första gången förmodligen från ett dörruppslag från en annan bil. Jag kontaktade Johan och sade som det var, att jag inte lade märkte till bucklan den första gången men att jag var osäker på om den fanns där då eller inte hade lite ont om tid när jag kollade på bilen. Han var schysst och fixade bucklan på deras bekostnad. Överlag var det ett bra bemötande och ett okomplicerat köp!
Bra service. Alltid trevliga och hjälpsamma. Men jag har faktiskt aldrig upplevt att verkstaden svarar i telefon på första försöket. Man får ringa någon annan och be dem gå för att säga till. Lite tröttsamt när man bara vill boka en tid för service.
Toppenservice av Elias m fl vid service och felsökning på bilen! Behövde vänta kvar och blev t.o.m. erbjuden att låna ett eget rum för att kunna jobba ostört under tiden. Bra bemötande och svar på mina okunniga frågor. Rekommenderas!
Supertrevlig och hjälpsam personal! Mycket fina lokaler och bilar! Var har straxt innan stängning och tittade lite snabbt på en bil och fick hjälp av en säljare som svarade på alla frågor och förklarade att vi inte alls behövde ha bråttom bärs för att döms stängde snart men vi var ute precis innan. Köpte bilen nån dag senare!
Värkligen det bästa bemötandet hittills, äntligen ärliga bilförsäljare. Har aldrig varit med om en så positiv inställning till kunder. En välförtjänt topp femman till alla försäljare hos BraBil-Volvo återförsäljare i Vallentuna.
Trevlig personal och bra service
Comment on this business

to add Bra Bil Vallentuna map to your website;