facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bra Hak Burgers

Address: Slottsgatan 6 , Västerås 722 11, U, SE
City: Västerås
Zip Code: 722 11


Opening Hours

Tuesday: 17:00-23:00
Wednesday: 17:00-23:00
Thursday: 17:00-23:00
Friday: 15:00-01:00
Saturday: 12:00-01:00
Sunday: 13:00-20:00


related searches: Bra hak burgers västerås review, Bra hak burgers västerås menu, Bastard Burgers
Similar places near
The Circus The Circus 62 meter Har en fantastisk uppsättning av olika romsorter samt också annan sprit. Delar kök me...
Chucky Burger Chucky Burger 2 km Testade Erikslund först. Fortfarande bra lunch erbjudande. Att rekommendera, burgarna...
Sibylla Sibylla 2 km Nostalgi och schyssta burgare. De som jobbar där är dessutom väldigt trevliga. Mat: 5...
RibHaus RibHaus 3 km God halloumiburgare! Bra såsmängd, härlig konsistens och framförallt, gott hamburgerb...
Reviews
Håller samma höga klass som originalet Bra hak. Burgarna är saftiga samt har fin stekyta, och brödet har perfekt konsistens. Ett stort plus för det veganska alternativet, som är bland de bästa veganska burgare jag provat. Både konsistens och smak är väldigt likt vanligt kött.
Bra Hak, både stora och lilla, gör Sveriges bästa burgare. Lilla gör det som ett lunchställe. Ät aldrig på McDonalds Västerås igen om du inte är i Västerås en måndag.
Otroligt goda hamburgare och trevlig personal. Har ätit flera gånger och man blir mätt och nöjd varje gång. Det enda som kan vara negativt är den lilla menyn. Men man vill ju heller ha en liten meny där allt är gott och bra istället för en stor meny med sämre kvalité.
Helt klart bästa burgarna i Västerås
God lunchburgare, men dålig stekyta och alldeles för genomstekt. Faller isär lite, kanske på grund av för låg fetthalt på färsen. Detta är dock bara en gissning. Har haft bättre smakupplevelser på restaurangen nere på stan. Bra smak på kötte och för 129:- är det här ett alternativ som är ljusår bättre än exempelvis Max och varje vettig människa borde välja detta framför fryspuckarna.
Bra men något saknas i burgarna. Småknepiga val på menyn och man saknar mer standardburgare där just kött/ost utger basen för smakupplevelsen. Råvarorna här gör att man måste ha på en massa alternativ för att ge burgaren karaktär. Vore bättre om man satsade mer på kött, bröd och ost.
Supergoa burgare o pommes. Kändes kanske inte som att personalen var superglada att se dig oss när vi kom in men så behöver det ju inte alltid vara..
Väldigt bra restaurang, man får maten snabbt och det är väldigt smidigt och enkelt, inget krångel. Maten är super bra, burgarna är bland de bästa jag har ätit, bättre än t.ex. burgarhaket BAP i stockholm. Jag kan lätt säga att lilla bra hak har de bästa burgarna i västerås. 5/5
Sött litet ställe med bra käk
Västerås bästa burgare! Älskar du dig själv? Käka här! Om du hatar dig själv, ät här ändå så kommer du att älska dig själv igen!
Comment on this business

to add Bra Hak Burgers map to your website;