facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brabåt

Brabåt

About

Nordkapp, Zodiac, HR, Ockelbo, BRIG, Sting, Evinrude.



"Brabåt AB är auktoriserade återförsäljare av HR-båtar, Pioner boats, Zoidac Milpro, Tohatsu & Evinrude utombordare i regionen Stor-Göteborg. Vi säljer även Tiki's & Respoo båttrailer och båtupptagningsvagnar som är speciellt framtagna till att passa de modeller vi tillhandahåller.Vår ambition är att erbjuda Dig som kund ett prisvärt båtpaket med goda garantier, personlig service, kunskap, lättillgänglighet och sist men inte minst roliga båtar för alla i familjen. Vissa av våra modeller är även avsedda för professionell bruksanvändning exempel på dessa kan vara räddningstjänst, räddningsförbund, brandförsvar, militären, försvarsmakten FMV"
Address: Arendalsvägen 22, 43439 Kungsbacka
Phone: 0300431003
City: Kungsbacka
Zip Code: 43439


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 14:00


related searches: Brabåt kungsbacka age, Brabåt kungsbacka price, Pioner båt till salu, Båtförvaring Frillesås, Norska båtmärken, Tohatsu återförsäljare Göteborg, Pioner 8 Mini säljes, Frillesås Båt
Similar places near
YachtBroker AB YachtBroker AB 4 km Skall Du sälja eller köpa båt? Kontakta YachtBroker Din båtmäklare i Skandinavien. 0...
Reviews
Varning!!! Vår familj köpte en ny båt av detta företag, men upptäckte som tur var att båtens skrov var alldeles repigt. Flera av skadorna var till och med lagade. Vi fick ingen upplysning av försäljaren när vi hämtade båten! Vi mejlade Bra båt i Kungsbacka, och de lovade att kontakta oss per telefon. Ingen ursäkt av företaget men mejlledes kunde köpet hävas och handpenning återbetalas. Mycket dåligt skött!!!
Adress uppgifter på nätet stämmer inte. Det blev många mil i onödan för oss. Bemötandet på telefon gjorde inte upplevelsen bättre.
Comment on this business

to add Brabåt map to your website;