facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BraDeal

BraDeal

About

Din lågprisvaruhandel på Hisingen, besök sidan för våra erbjudanden!

Story

Din lågprisvaruhandel på Hisingen, besök sidan för våra erbjudanden!

Address: Nordanvindsgatan 2, 41717 Göteborg
Phone: 031517014
City: Gothenburg
Zip Code: 41717



related searches:
Similar places near
Wiezel Matcenter Wiezel Matcenter 68 meter Handlat där för sista gången, ohygieniskt, handlar man kött så får man tillbaka sedla...
Lindra Second Hand Wieselgrensplatsen Lindra Second Hand Wieselgrensplatsen 225 meter En lite mindre secondhand men har ofta inne det som man kollar efter såsom märkena Up...
Sonjas Garn Sonjas Garn 343 meter Sonja är smäll, duktig och trevlig. Rekommenderas starkt!
Firebirdfusion Firebirdfusion 641 meter Slow fashion brand with love for gorgeous hand embellished kimono robes and Indian vi...
Kville saluhall Kville saluhall 678 meter Fräscht, fint och mängder med godsaker man kan köpa med hem. Dessutom flera restauran...
Mynta Eko Mynta Eko 746 meter Köpte Bovetemjöl här, hittade döda insekter i förpackningen som var oöppnad. Kommer i...
U Braci Polska Delikatesser. U Braci Polska Delikatesser. 865 meter Bra polsk butik med stort sortiment av polska produkter. Kan starkt rekommendera! All...
Spices of India Gothenburg Spices of India Gothenburg 921 meter Helt okej med mycket spännande varor, ok pris och trevlig personal!
Sari's stamping studio Sari's stamping studio 969 meter Helt galet god service. Snabb hantering av order. Mycket stor kunskap :-
Polska Delikatesser Słowianka-Göteborg Polska Delikatesser Słowianka-Göteborg 1 km Bra med olika varor, bra priser!,trevligt personal.
UVX Smycken & Piercing UVX Smycken & Piercing 1 km Akta er för denna affär. Köpte ett presentkort till min dotter. Som tyvärr blev ligg...
Design in Papers Sweden Design in Papers Sweden 1 km Design in Papers är grossist för scrapbooking, cardmaking och mixed media.
Björkåfrihet Björkåfrihet 1 km Mycket finporslin just nu,, kläder, leksaker, böcker, CD-skivor, DVD, lampor, mattor...
Vilja Vilja 1 km Går gärna hit. De har alltid något nytt o spännande. Bra priser. Snyggt och intresser...
Backa2 Backa2 1 km Som juvelen i kronan, mitt på Backaplan, hittar du Backa2 köpcentrum med 36 butiker, ...
Edelsklädvaruhus Backaplan Edelsklädvaruhus Backaplan 1 km De har mycket bra här, för lite billigare.
Big Baby AB Big Baby AB 1 km Väldigt hjälpsam personal som lägger tid på dig och dina frågor. Stort utbud, speciel...
Misab.se Misab.se 2 km MISAB har en tradition av att arbeta med förgasare. Handla smidigt via MISAB.se, en w...
Reviews
Har verkligen upptäckt den här butiken sen jag skrev förra recensionen för ett år sedan! Var inne där i veckan och köpte en cool mössa för en tia, dom har snygga och goa tröjor för män som lika gärna tjejer kan ha och alla billiga rengöringsmedel av bra märken... Toppen!!
Kan hitta riktigt "bra deal:ar" här - även om jag tycker att det verkar som att priserna blivit högre med åren. Har en hel del schysta speglar, prydnads-prylar å möbler i "chubby cheek"-stilen... Men, som sagt - inte fullt så billigt som det brukade vara.
Otroligt omodernt att man måste handla för minst 50kr på kort. Min yngste kom hem utan sina efterlängtade pepparkakor pga detta oflexibla, ”handla MER för du är inte välkommen om du handlar för LITE tänket”. Dålig kundservice! Har handlat en hel del här genom åren, men tack och hej för oss.
Mycket att titta på. Dock trångt på vissa ställen i butiken om man har barnvagn. Vissa billiga saker, fynd men också saker som är lite dyrt. Tycker ändå att det är en rolig affär att kika i. Kommer oftast ut med något.. Köpte exempelvis den lilla blå tvättkorgsliknande korgen i miniatyr till min 3åring idag som gärna vill hjälpa till med tvätten.
Litet företag med förvånande stort utbud! Här finns många alldagligvaror till låga priser. Ofta handlar det om 50 procents besparingar eller t.om. mer än så. Lätt att ta sig till platsen med kommunala färdmedel. Ca 150 meter från spårvagnen.
Bra och billig butik. Det som imponerade på mig var den handikapp vänliga in och utgången. Slänt upp så man slipper trappor knapp till att öppna dörren. Så jag kan definitivt rekommendera ett besök.
Man bör passa på att handla här när det är rea, annars kan man lika gärna gå till öob, rusta eller Ikea. Trångt är det och kan vara svårt för de som är rullstolsburna att ta sig fram i butiken.
" Billigt, Billigt, billigt" Står ägaren och babblar till alla som vill och inte vill höra, som om han tror att han kan hjärntvätta folk med det. Förmodligen muttrar han det i sömnen med. Egentligen är det inte så Billigt, såvida det inte är utgånget datum eller defekt.
Bra priser mycket billig krims krams men även fina saker. Ägaren är dock kanske inte super trevlig och glad
Har varit bättre förr! Nu höjs priserna då är det ej så värt att besöka butiken.
Comment on this business

Directions to BraDeal with public transportation


Göteborg Wieselgrensplatsen 60 meters
10
13
25
31
35
37
5
6
X
Bjurslättsskolan 230 meters
31
35
37
Göteborg Rambergsvallen 240 meters
10
141
142
242
5
6
X

to add BraDeal map to your website;