facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brandbergen Vårdcentral

Address: 136 60 Stockholm
Phone: +4686061400
City: Stockholm
Zip Code: 136 60



related searches: Doktorgruppen Brandbergen, Vendelsö vårdcentral, Laboratoriet Brandbergen, 1177 vårdcentral brandbergen, Vårdcentral Stockholm, Influensavaccin Brandbergens vårdcentral, Handens vårdcentral, Brommaplans vårdcentral
Similar places near
Adela Omsorg Adela Omsorg 23 km Mycket trevliga och kunniga, tack för bra jobb!
Reviews
Saknar empati och väldigt otrevliga. Ljuger om tider och får en att må ännu sämnre! Hoppas bara att ni får samma bemötande när ni blir sjuka och söker hjälp!
Snälla rara! Min stackars mamma är rörelsehindrad och hinner inte alltid svara när hon rings upp för att prata med ssk. SNÄLLA sätt som en standard att ringa en extra gång, åtminstone för de som är rörelsehindrade, så de faktiskt kan hinna svara i telefonen i tid. Överlag är ni en helt okej Vårdcentral enligt min erfarenhet. Har träffat på både usla och riktigt bra läkare, samma gäller för resterande personal. Den blonda kvinnliga sjuksköterskan som tar prover inne i ”labbet” ska dock ha löneförhöjning, för hon är grym och jättetrevlig!
Mycket dåligt bemötande av vissa sjuksköterskor när man ringer.Maria och Isabell är bra och respektfulla funderar på att byta vårdcentral.Skärpning.
De tar inte hänse till. Alltid tyvärr finns inte tid. Jag har varit i den vårdcentral ca 6 år. Varje gång man träffar en ny läkare. Jag är inte nöjd
Jätte bra bemötande, trevliga personal och bra service. Det enda som stör mig är att det är alltid svårt att boka tid. Jag ringer inte bara för lilla minsta utan när det är riktigt illa alltså efter att ha tagit alvedon, gått in på 1177 och provat bokstavligen allt och när man väl ringer och vill ha en tid så finns det inte eller de rekommenderar dig att åter ta alvedon och avvakta.
Sjukaste "cykelverkstad" någonsin. Sjukt oseriösa. Otrevliga sköterskor som låter som okunniga snorvalpar i telefonen, att hon i receptionen ens kan ha kvar sitt "jobb" och hon ska va ansiktet utåt? , wow verkligen trygg och seriös "verkstad" NOT lista er inte här, stor chans att ni blir nekade till det ni har rätt till, oseriös och outbildad personal. Fåglar har dessutom "visslat" att det pågår illegala handlingar där, tydligen skall det vara en "hen" som skriver ut recept och sjukskriver patienter mot betalning. Riktigt otrygg och obehaglig miljö.
Vi har alltid fått den hjälp vi behöver så jag har svårt att förstå de låga betyg som delats ut. Jag kan tänka mig att det ligger lite i omsättningen av läkare, det man behöver komma ihåg är att vårdcentraler generellt har en högre omsättning av läkare än vad sjukhusen har. Att förvänta sig att ha en hudläkare under samma former som fanns på 90 talet är tyvärr att begära för mycket.
Det VÄRSTA vårdcentral som jag sett i Sverige!! De ALDRIG svarar eller när de ringer upp avbryter dem samtalet med först ringning så att man hinner inte även att svara telefonen medan man har telefonen i hand redo!!! Sååå oförskämda personal som bryr INTE alls om patienten som mig som är i stor behov av läkarbesök. Jag Mår jätte dåligt och vet inte var ska jag vända mig att få hjälp!! Jag dör av problem som jag har, jag behöver hjälp men Ingen hjälp Alls!!ingen hjälp Alls...
Den som svarar inom telefonen är så otrevlig och löjlig mot den som pratar och vill inte hjälpa. Om vill boka tid så känns det som att hon inte vill att du ska läkas och man tror att det är hon som är doktorn så att hon ska säga stanna hemma 3 dagar och om det blir värrr ring oss igen eller åkt till sjukhus sen när man åker till sjukhus så säger läkaren "vad sa vårdcentralen och varför lät de inte er träffa en läkare"
Den VÄRSTA vårdcentralen som finns. Förstår inte hur hon som svarar i telefon inte har fått sparken än. De har aldrig tider och vill aldrig försöka hjälpq
Comment on this business

to add Brandbergen Vårdcentral map to your website;