facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Branterögen

"Restaurang i hamnen med vattnet som granne. Njut av våra goda pizzor med inspiration från Napoli, eller varför inte en smash-burger med lokalt skånskt nötkött. Vi serverar också glass från Otto & glassfabriken!"
Address: Måsgatan 2 Brantevik , Skåne län 272 38, M, SE
City: Skåne län
Zip Code: 272 38



related searches: Branterögen skåne län menu, Branterögen skåne län age, Branteviks Bykrog, Hamnkrogen Brantevik, Fiskrestaurang Österlen
Reviews
Usel service, fick vänta över en timme på en burgare. Maten serverades med över en halvtimme mellan till olika personer. Otrevlig personal. Rekommenderar fiskbutiken bredvid istället, dom var svinbra!Mat: 1/5
Det finns inte längre. Det var bra förra året nu är det en glassbar med dålig service. Kan köpa dålig pizza. Åk inte dit ni blir såååå besviknaMat: 1/5
Hamburgare, pizza och glass är en undermålig meny för en restaurang på en sådan plats, och med sådant namn. Tydligen nya ägare.Mat: 1/5
Restaurang Branterögen i Brantevik, sommar och mycket folk men att vänta mer än än timme på beställningen är för lång tid. Fisk och skaldjurssoppa, helt ok men inget speciellt, en ganska liten portion dessutom, flanksteken når inte heller upp till den nivån man förväntat sig. Skillinge hamnkrog en bit bort är ett mycket bättre alternativ.
En fint inredd restaurang med väldigt bra mat. Fina uppläggningar, goda smaker, trevlig och snabb service fast restaurangen var fullsatt. Väl värt ett besök. Jag återkommer gärna.
Vällagat och gott, kanske lite dyrt med det beror mer på Stockholmare som pajar allt som är vackert. Plus för gubben som visade oss till ett bord. Vet fortfarande inte om han var en annan gäst eller jobbade där.
Trevlig ung och engagerad serveringspersonal. Maten däremot lever inte upp till priset de tar. Grannrestaurangen som är med i White guide är billigare. Kändes mer som en lunch än a' la carte. Smaklös och utan finess. Besvikna hade hoppats på mer.
Samtliga personer i mitt sällskap njöt av maten. Vällagat och gott! Lägg därtill en supertrevlig personal som gjorde besöket till full pott!
Bra mat och enligt barnen bästa pizzan någonsin.
Vi hade bokat bord och fick trots det vänta 2 timmar på att få mat. Då var restaurangen inte ens fullsatt. Dom två äldre servitörerna var både otrevliga och inkompetenta, så den stackars unga tjejen fick springa efter och försöka styra upp deras fel. Gå nån annanstans om ni vill ha en trevlig middag. Vill man inte behöva vänta i 2 timmar på pizza kan man tex åka till Pizzeria Piri Piri i Simrishamn.
Comment on this business

to add Branterögen map to your website;