facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for brants grill

Address: Enebybergsvägen 16 , Danderyd 182 36, AB, SE
City: Danderyd
Zip Code: 182 36



related searches: Brants grill menu, Brants grill danderyd
Reviews
Klassisk gammal "gatugrill" som ser ut att fastnat någonstans på 90-talet. Med fryst hamburgarkött, smockfulla goda tunnbrödsrullar, m.m. Långt ifrån gourmet, men lite nostalgiskt och charmigt i sig. Om du behöver något snabbt på vägen, varför inte. Kör.
Trött typ som skötte beställningen. Inget trevligt bemötande. Hit går jag inte igen. Gå inte hit det finns betydligt trevligare ställen för snabbmatMat: 2/5
Helt OK grill. Liten men trevlig uteplats med avtorkade och rena bord. Fick snabbt en god tunnbrödsrulle med gott mos och välgrillad korv. Lite onödigt höga priser, speciellt när det gäller något att dricka. Funkar bra som snabblunch. Trevlig personal. Lätt och snabb parkering.
Ok ställe som tappat lite under de sista åren, sortiment, kvalitet och service skulle behöva en översyn.
God o vällagad snabbmat. Hemlagad potatismos. Trevligt bemötande.Mat: 5/5
Sunkigt. Lite off placerat. Snittpriser. Men jävligt bra burgare. Parkering: Parkering i princip precis utanför dörren.
Dålig service inte ens kunde man få ett leende när man stod och väntade på en av de sämsta kebaber jag ätit Tillgänglighet för rullstol: Katastrof
I veckan är det super god mat här men på helgerna totalt sunkigt och man får ofta inte det man beställer så håll er borta på lördag och söndag.
Tror att moset eventuellt var kioskgjort, utöver det ganska mediokert med klassiska halvfabrikat och köpta tillbehör. Nä lite engagemang och nytänk skulle sätta sprätt på stället. Bra läge.
Bra mosig god tunnbrödsrulle som enkelt slinker ner, testa den...! Parkering: En hel del...!
Comment on this business

to add brants grill map to your website;