facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brasserie Goaroije

Brasserie Goaroije

About

Restaurang

Story

Ett brasserie med hjärtat i Småland

Address: Eriksgatan 6, 343 30 Älmhult
Phone: 0476-636516
City: Älmhult
Zip Code: 343 30


Similar places near
Brasserie Goaroije Brasserie Goaroije 4 meter God mat och riktigt trevligt personal. Kan rekommenderas.
Restaurang Köket Restaurang Köket 251 meter Faktiskt rätt äcklig mat...
De Larry's Restaurang och Catering De Larry's Restaurang och Catering 11 km Kanske Älmhults bästa lunchrestaurang. Oerhört god mat med väldigt fräsch miljö....
Reviews
En trevlig restaurang med tydligt höga ambitioner. De lever tyvärr inte riktigt upp till förväntningarna. Men det är rent, snyggt och maten är i alla fall intressant.
En av de godaste pizzorna jag ätit på länge, vilket gjorde en omväg väl värt det. Ett konststycke att göra stenugnspizza i elugn! Trevlig personal och mysig miljö är ju bara ännu mer +
En restaurang som strävar efter perfektion, en trevlig överraskning i Älmhult. Vänliga och kunniga med en välbalanserad meny. Flanksteken var smakrik, tyckte nog att mängden ost tog över smakmässigt men förde en del åt sidan. Äppeltarte god, dock minimal bit så minus där. Riktigt god hemgjord vaniljglass till. Vi äter gärna här igen.
God mat och riktigt trevligt personal. Kan rekommenderas.
Lätt topp 3 av godaste pizzorna jag ätit. Tycker det var smidigt att beställa via en app och att man betalar direkt. Vi hade vår 2 åring med oss som inte riktigt ville sitta still och då var servitrisen snabb med att komma med papper, pennor och duplo som vårt barn kunde sysselsätta sig med. Därför ge jag högsta betyg då inte många restauranger har den servicen.
Fantastiskt fransk i Älmhult. Väldigt goda smaker o hög standard
Maten var riktigt bra, servicen var egentligen helt ok men det faktum att man måste beställa via appen och inte kan beställa av en servitris drar ner betyget med två stjärnor.
Väldigt god mat och bra service trots att vi hade en servitris som var väldigt osäker, men alla är vi nybörjare någon gång. Bra jobbat
Har hört mycket gott om Goaroje, så jag såg fram emot att äntligen testa det som ska vara Älmhults bästa restaurang. Tyvärr uppfylldes inte förväntningarna. Maten var helt ok, men inget som bäddar för ett andra besök. Den risotto som serverades skulle innehålla Karl-Johan, men tyvärr var det helt vanliga skogschampinjoner. Servicen var anonym, bland annat ingen frågade som hur vi hade det och vad vi tyckte. Jag fick själv söka upp personalen för att få betala.
Finns inget ont att säga. Åt "Nattbakad Kalvbringa" så jevla gott. Köttet föll isär utan dess like. Så gott kött. Purén till och kantarellerna i syrlig rödlök var fantastiskt. Brasseriet Goaroije är ett trevligt, hemtrevligt ställe med skön personal som gärna stannar o snackar en stund. Mycket bra. Priserna är i det övre laget men med rätt sällskap så är det värt varenda krona. Ölutbudet kunde vara lite bredare, men en Bernad på fat är inget o gnälla över. Spelar ingen roll var du bor - åk hit.
Comment on this business

to add Brasserie Goaroije map to your website;