facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brasserie Park

"Brasserie Park är ett titthål mellan det småländska och parisiska. Ett lokalt vattenhål långt från trikolorens rötter, men ändå så nära, mitt i den gamla residensstaden Jönköping. Hit kommer du för små och stora ögonblick, för att njuta av våra traditionella klassiker i såväl ursprungliga som moderna tappningar. En skön blandning av Sverige och Frankrike helt enkelt. Vår kärlek till det franska syns i detaljerna, i musiken och de rena ytorna, och i vad vi skapar på tallrikarna. Det ska kännas som ett litet nedslag Le Marais.Skratta och skåla. Lyssna och prata. Diskutera och reflektera. På franskt vis. Njut av allt från ostron och lätta bubblor, till råbiff och Wallenbergare. Ta ett glas i vår orangeri och glöm bort att du är i Sverige."
Address: Kyrkogatan 6 , Jönköping 553 16, F, SE
City: Jönköping
Zip Code: 553 16



related searches: Brasserie park jönköping restaurant, Brasserie park jönköping prices, Brasserie park jönköping menu, Brasseriet Jönköping, Restaurang Jönköping, Grill Jönköping, Pescadores Jönköping, Annagretas Jönköping
Reviews
Fem av fem stjärnor för den här fantastiska resturang inne i Jönköping. Vilken mat och atmosfär. Suverän personal. Rekommenderar starkt ett besök! Vi åt oxfilén och musslor, båda rätterna var perfekt tillagade.
Supermysig lokal, väldigt smakfullt inrett. Väldigt god mat, dock liiite virrig personal. Men hit hår vi igen!!Rekommenderade rätterHallonsorbét
5/5 på allt inkl priserna. Bästa servitriserna och servitörerna även om de var lite virriga så är det ju för dom bara vill finnas till för alla gäster, det måste man ju förstå. Sjukt snabba och trevliga :- artiga liksom. Also: musslorna smakar PRECIS EXAKT som det ska. Alltså jag har drömt om att hitta exakt samma smak som denna. Otroligt.
Mycket god mat. Inget att klaga på alls gällande den. Trevlig personal, dock mycket folk vilket gjorde att vi fick vänta på maten ganska länge mellanrätterna. Kaffet serverades ca 20 min före efterrätt vilket gjorde att det svalnade. Väldigt högljutt.
Katastrofal service och medelmåtta mat, wallenbergaren var ej klar, tid för att få in mat ca 1 timma i en knappt halvfull restaurang.Mat: 1/5
Miljön var klart bra. Den ena servitrisen hade ett litet drygt bemötande, som tur var fanns den en annan som var trevlig. Tyvärr levde inte maten upp till förväntningarna., Knaprig yta, mycket skorpmjöl, saftig men smakade inte mycket och snålt med grädde i wallenbergaren. Det skall ju vara mycket grädde i. Moset var lite tunt i smaken. Men ska ge det en chans till.
Jag och mina 2 vänner var där igår. Jag åt wallenbergare och 2 timmar senare blev jag magsjuk. Mina vänner klarade sig för de tog andra rätter. Bemötanden från personalen var också under all kritik. De var sura och besvärade.
Väldigt trevligt besök. Bra bemötande och väldigt god mat. Super trevligt. Rekommenderas verkligen. Barnvänlighet: Vi hade en liten under 1år med oss. Och det gick jättebra. Barnstol fanns.
Min kompis blev matförgiftad av Wallenbergare. Långsam och oengagerad service. Servitörer betedde sig som om man var ett besvär. Överpris för vad man fick.Mat: 3/5
Födelsedagsmiddag med familjen! Oxfilépastan rekommenderar jag verkligen!!
Comment on this business

to add Brasserie Park map to your website;