facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brasserie Verket

Address: Trädgårdsgatan 33 , Sundsvall 852 32, Y, SE
Phone: +46 60 64 17 58
City: Sundsvall
Zip Code: 852 32


Opening Hours

Monday: 11:00-14:00
Monday: 17:00-23:00
Tuesday: 11:00-14:00
Tuesday: 17:00-23:00
Wednesday: 11:00-14:00
Wednesday: 17:00-23:00
Thursday: 11:00-14:00


related searches: scandic hotel restaurant, scandic menu, scandic sundsvall, hotels sundsvall sweden, scandic brunch linköping, brunch karlstad, triangeln scandic brunch
Reviews
Va där på deras AW. Maten va god, men buffén va liten, inte så mycket att välja på. Annars va det helt ok. Det som va bäst va soppan, super god.
Väldigt god mat och bra storlek på portionerna. Trevlig och serviceinriktad personal. Goda vegetariska alternativ och mycket bra salladsbuffé, speciellt sesam-broccolin! Helt klart värt ett besök
Utmärkt servering och mat tillagad på bästa sätt. En glömd pärla mitt i SundsvallMat: 5/5
Maten är riktigt god. Finns en hörna där barn har möjlighet att vara lite aktiva utan att störa varken föräldrar eller andra gäster. Minus är det begränsade utbudet på öl och vegetariskt. Priser är ganska rejält.
God o mycket mat...Mat: 4/5
Fick bekräftelse på mail att bokningen gått igenom. När vi kom dit så var vår bokning inte synlig, blev ifrågasatta om vi verkligen bokat. Kunde ta ett bord ändå, men bara under begränsad tid pga att det var så många bokningar. Tog 50 min för att få in mat, 30 min kvar av den begränsade tiden för att avnjuta maten. Servicen drog verkligen ner matupplevelsen. Rekommendera? Nej inte utifrån min serviceupplevelse.
Det är inte längre någon buffe utan man för välja en rätt å samtliga va nöjd med sina. Kanske i dyraste laget men flera vettiga rätter att välja mellan 119kr Lokalen är bra men dom tog ej kontanter servicen är svårbedömd men kändes ok 3,5-4 är omdömet. Har även käkat här med jobbet och flera gånger innan både kvälls tid och på lunch det har vart flera kock byten under åren vilket kan ge varierande mat resultat, men i dag va det helt ok det va inte bara jag utan hörde runt om att många va nöjd med sitt besök.
Visst är det roligt när man bokar ett bord åt ett större sällskap flera veckor i förväg bara för att komma dit på dagen man bokat och upptäcka att restaurangen är stängd? Nej, det tyckte inte vi heller som skulle överraska en kompis med brunch på Brasserie Verket idag. När vi ringde och frågade sa någon förvånat att de inte har bruncher på sommaren. Konstigt tyckte jag som själv hade talat med vad lät som samma person några veckor innan och hon välkomnade vårt sällskap till vårt besök 28/7 kl. 12:00. Det minsta man kan begära är väl att åtminstone få ett samtal som meddelar att vår bokning blivit inställd, men inte ens det kunde de bemöda sig att göra. Dåligt gjort Brasserie Verket!
Har endast ätit lunch samt frukost här, med blandat betyg. Frukosten har alltid varit en stor besvikelse, med torrt bröd och tveksamma tillbehör särskilt julfrukosten. Till lunchen beställer man en varmrätt och får samtidigt gå loss på en stor salladsbuffé. Utbudet är stort på salladen men känns mer som att man fokuserat på kvantitet före kvalitet.
Helt ok mat, även om den var ljummen. Service under all kritik. Vi fick beställa efter 30 minuter av väntan, dricka efter 40 minuter och mat efter 80 minuter. Olika personal under hela kvällen som verkade helt tappat förmågan att kommunicera med varandra, även om restaurangen till synes var halvtom. Vi fick inte ens frågan om vi var nöjda med upplevelsen. Förvånande att denna restaurang fått så bra betyg då denna upplevelse var så dålig att det knappast kan vara en engångshändelse.
Comment on this business

to add Brasserie Verket map to your website;