facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brasserie X

Address: Quality Hotel Friends Råsta strandväg 1 , Solna 169 56, AB, SE
City: Solna
Zip Code: 169 56



related searches: Brasserie x menu, Brasserie x restaurant menu, Brasserie x winn haninge
Reviews
Maten är ganska ok något dyrt om man ser vad är det för utbud i MOL. Bor man mycket och ska nytja kupongen är ganska trist utbud. Tyvärr sist när jag bode på hotellet var restaurangen stäng, den var bokat och det fanns inget att nytja kupongen. Man får köpa i receptionen värdens dyraste mineralvatten 35:-. Jag är Platinum medlem men tyvärr p.g.av att det har blivit dyrare och sämre har börjat bo på andra hotellkedjor.
Fullbokad trots att vi ringt och frågat om det fanns plats.Tjänst: 1/5
Fin lokal och utsikt men service och mat lever inte upp till förväntningarna
När man beställer ryggbiff för 325 kr och man inte ens får frågan hur man vill ha det tillagat? Ingen vidare start. Resten imponerade inte heller. Hit behöver man inte gå igen.
Riktigt, riktigt dåligt! Gå någon annanstans, om ni ska äta en burgare så är ett sunkhak som McDonalds rena himmelen. Själv åt/försökte äta en schnitzel som badade i en osmaklig soppa Fruktansvärt
Bra ställe med en fantastisk utsikt från 25:e våningen! Trevlig service och bra mat! Jag hade bett om fönsterbord och det fick vi! Varför ger jag då inte fler stjärnor? Jag är frestad att ge 4 men Dry martinin vi tog som fördrink kändes lite utspädd, inget riktigt sting i den och entrecoten kunde varit bättre putsad utmed kanterna. Blev lite knastrigt första tuggorna men annars god. Jag kommer ändå absolut tillbaka för servicen, utsikten och för att prova fiskrätterna!
Super god mat, bra priser och fantastisk service!
Vi klagar aldrig när vi är ute på restaurang. Men gå inte hit!!! Maten var väldigt god , men servicen är under all kritik. Okunnig, långsam, otrevlig, förvirrad... en hemsk upplevelse som fick oss på mycket dåligt humör. Synd om köket som levererade God mat.
Bra mat. Utsikt med magnifika solnedgångar från 25e våningen. Trevlig personal. Skön atmosfär.
Mycket trevligt ställe, maten var väl tillagad och fint serverad. Parkering: Stor parkering utanför.
Comment on this business

to add Brasserie X map to your website;