facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brasseriet

Brasseriet

About

Skidanläggning



"Mitt i Stötens hjärta ligger Brasseriet – vår största och mest populära restaurang vid Stötentorget! Här förser vi hungriga skidåkare med frukost, lunch och middag.För exakta öppettider se Stötens hemsida."
Address: Stöten i Sälen AB, 780 67 Sälen
Phone: 0280-75 000
es.netots@ofni
City: Sälen
Zip Code: 780 67



related searches: Brasseriet menu, Brasseriet restaurant, Brasseriet herning
Reviews
Frukost. Kanonbra frukostbuffé Matsalen. Jag är svag för denna typ av konstruktion. Det enda som saknades var en enorm eldstad, det hade man löst genom att monterat en projektor i taket och en filmduk på väggen. Där spelade man upp en brasa, så eldkänsla fick man. Personalen otroligt snabba att plocka bort efter gästerna och de höll rent och snyggt i matsalen. Frukosten. Den hade sådant jag önskar på en hotellfrukostbuffe. Bröd. Gott om olika brödsorter. Samt glutenfritt bröd. Pålägg. Ost i olika valörer, skinka, grönsaker, mm. Dryck. Olika shorts såsom ingefära, vatten, juice, nyponsoppa, mjölk, laktosfritt och mjölkfria alternativ, mm. Varmt. Våfflor, glutenfria som vanliga, bacon, köttbullar, lammprinskorvar, kokt ägg, äggröra, mm. Kalla. Filmjölk, yougurt, olika smaker, mjölkfria produkter. Tillbehör kalla. Flingor, bran flakes, olika musslisorter, torkad frukt, mm. Te, kaffe, varm choklad Oboy Utsikten. På ena sidan ser man slalombacken och på andra sidan matsalen ser man dalen. Otrolig känsla att sitta i denna otroligt stora och rymndliga lokal. Jag skrev rymndlig då taket är minst två våningar högt och det är full takhöjd där. Det är en typisk Amerikansk timmer lodge. Dock utan eldstad.
Sjukt mediokert. Inte möjligt att beställa och ingen servicekänsla alls Premium priser för en väldigt tråkig produkt utan finish. Hamburgaren har förmodligen använts som hockeypuck innan den serverades Personalen är galet oflexibel och känns mest som att de är här för sin egen skull och inte för gästens.
Jag har inte smakat maten en men jag förväntar mig Gordon Ramsay nivå. Jag tyckte att en av dem som jobbade här pratade för lite men annars bra. Det står att man ska raita atmosfären och jag tycker att den är ok men vi människor förstör den genom att släppa ut avgaser men annars bra.Mat: 5/5
En stjärna för trevlig personal men det är också allt. Maten var det sämsta jag har ätit på restaurang. Förrätten på gös var för kall och smaklös. Pumpagnocchin var som gummi och serverades med förkolnade grönsaker. Här har köksmästare Hampus Johansson mycket att förbättra.
169kr för en burgare som har stått färdig och sedan värmts. Betyget säger sig själv. Finns bättre mat på gatuköken längs vägarna…
Vi var ett sällskap på 10 personer. Ingen var särskilt nöjd då hamburgarna var torra utan smak. Gnocchi var oätlig, torr och smakade bara deg. Personalen var trevliga och hjälpsamma, men inget återbesök pga dåligt kök.
Snorkig servitris upplyste om att alla, måste använda "appen " att beställa med, mina föräldrar, 90+ vände direkt, rekommenderar stället inte!!!Tjänst: 1/5
Betyg baserat på en lunch: Över förväntan mot vad jag hade väntat mig efter att ha läst div andra omdömen. Barnportionen pasta/köttfärssås var väl tilltagen och de två vuxna såg revbensspjällen som helt OK för att vara en lunch. Det fanns smaker, storleken på portionen var vettig. Helt klart godkänt med tanke på en relativt låg kostnad för att vara en skidort. Appen har fungerat bra för mig vid både vid lunchen och andra tillfällen. Visst - det är långt från det bästa bygget av en app jag testat men den gör sitt jobb. Sånär som att Amex inte fungerade fast det så ska göra.
Mysigt ställe men personerna i kassan hade ingen service känsla, sa inte hej , fokuserade på annat samtidigt som man beställde jag beställde 2 läsk och 2 bakelser, bakelserna kändes gammal och sa inte varsegod när det va klart så man visste inte när det var klart och det tog tid för en sån liten beställning när alla saker va på samma plats.
Så tråkigt bemötande då vi först fick svaret att hundar var Välkomna, när hund nummer 2 i sällskapet kommer in är den helt plötsligt för stor och ej välkommen. Mycket oproffsigt av den i personalen som inte hanterade det snyggt. Mountainlodge blir restaurangen som vi framöver kommer att besöka regelbundet! Där är både människor och hundar välkomna, det serveras alltid bra mat och trevlig personal. Naturligtvis tar vi som hundägare ansvar för att hela sällskapet uppför oss på ett bra sätt.
Comment on this business

to add Brasseriet map to your website;