facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bravida i Nyköping

About

Bravida ger fastigheter liv. I Nyköping jobbar vi med VS- och elinstallationer.
Vi utför arbeten mot privatpersoner och företag.

Story

Bravida ger fastigheter liv. I Nyköping jobbar vi med VS- och elinstallationer.
Vi utför arbeten mot privatpersoner och företag.
Välkommen att kontakta oss!



"Välkommen till Bravida! Vi hjälper dig med installation och service i fastigheter och anläggningar. Vi ger fastigheter liv."
Address: Gasverksvägen 15, 61135 Nyköping
Phone: 0155256900
City: Nyköping
Zip Code: 61135


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Bravida Helsingborg, Bravida åre, Bravida Sverige AB, Bravida kontakt, Bravida Gävle, Bravida Hässleholm, Bravida Kiruna, Bravida felanmälan
Similar places near
Gästabudstaden Gästabudstaden 60 meter Mycket professionella med hög kompetens.
Reviews
Jag hade anlitat dem för installation av en terasspool. Det blev fel i installationen vilket medförde skador på poolen. Det tog tid innan vi insåg att systemet inte var korrekt kopplat och att Bravida bar ansvaret. När det konstaterades så har de varit hjälpsamma och måna om att göra rätt. De har sagt att de ska ska ersätta skadorna som uppstod samt sett till att allt blev rätt. De har även följt upp arbetet och sett till att det har fortsatt fungera. För detta höjer jag mitt ursprungsbeteckning från en 1:a till en 3:a. Deras bemötande på slutet förtjänar egentligen en 4:a....men de kopllade ju trots allt fel från första början. Men jag är väldigt nöjd med hur de har skött allt och kan tänka mig att anlita dem igen. Jag låter min ursprungliga kommentar stå kvar nedan. Anlitade dem för installation förra sommaren. De kom på utsatt tid och utförde jobbet bra och enligt offert. De skulle lätt få fyra stjärnor men...... Tyvärr så har jag fått problem pga yttre påverkan och behövde anlita dem för att felsöka det de installerade. I över en och en halv månad har jag försökt få dem att komma hit och felsöka vilket de ännu inte gjort. De ringer inte ens upp som de sagt att de ska göra. Det vore bättre om de bara sa att de inte var intresserade av jobbet än att låta mig vänta på deras samtal.
Renoverade badrum, anlitade dom för att dra rör, montera inredning samt asbest sanera. De utförde jobbet snabbt och smidigt, något den andra firman som fick uppdraget av försäkringen misslyckades helt med.
Trevligt bemötande
Comment on this business

to add Bravida i Nyköping map to your website;