facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brearedssjön

Story

Brearedssjön är en sjö i Halmstads kommun i Halland och ingår i. Sjön är meter djup, har en yta på kvadratkilometer och är belägen meter över havet. Brearedssjön ligger i Natura 2000-område. Sjön avvattnas av vattendraget Fylleån. Vid provfiske har abborre, braxen, gädda och mört fångats i sjön.DelavrinningsområdeBrearedssjön ingår i det delavrinningsområde (629097-133638) som SMHI kallar för Utloppet av Brearedssjön. Medelhöjden är meter över havet och ytan är kvadratkilometer. Räknas de 41 avrinningsområdena uppströms in blir den ackumulerade arean kvadratkilometer. Avrinningsområdets utflöde Fylleån mynnar i havet. Avrinningsområdet består mestadels av skog (37 %). Avrinningsområdet har kvadratkilometer vattenytor vilket ger det en sjöprocent på %. Bebyggelsen i området täcker en yta av kvadratkilometer eller 32 % av avrinningsområdet.Se även Danska fall (naturreservat) Lista över insjöar i Halmstads kommun

Address: Simlångsdalen
City: Simlångsdalen


Reviews
Fin och charmig badstrand
Härlig vandring runt sjön
Simlångsdalens vackra badplats
Översatt av Google Vackert, men väldigt torrt på grund av det mycket varma vädret. Original Mooi, maar erg droog door het hele warme weer.
Översatt av Google Vacker natur, men endast lämplig för depåstopp. Original Flot natur, men kun egnet til pit stop.
Översatt av Google En imponerande miljö med många intressanta motiv. Original Eine beeindruckende Umgebung mit sehr vielen interessanten Motiven.
Comment on this business

to add Brearedssjön map to your website;