facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bredaryds Bygdegård

Bredaryds Bygdegård

About

Hos oss får du ett gott mottagande, trevliga lokaler och härliga arrangemang! Oavsett om du besöker oss som bröllopsgäst eller biobesökare!

Story

Vi är en styrelse på 9 personer under ledning av ordförande Tomas Sjögren, alla är idag engagerade helt på ideell basis. Vår verksamhet bygger framförallt på; vår biograf, uthyrning till både fasta hyresgäster och privata arrangemang och arrangemang som vi själva ordnar.

Det som annars händer i vår bygdegård är tex; bridge varje måndag, PRO-danser, linedance, gammeldans, privata fester, bröllop, barnkalas, julshow, körkvällar, modevisningar, loppmarknader, temakvällar och företagsevent. Vår närhet till Bredaryds Wärdshus gör att vi ibland samarbetar med dem vid vissa av våra arrangemang.

Address: Klockaregårdsvägen 12, 333 71 Bredaryd
City: Bredaryd
Zip Code: 333 71



related searches: Bredaryds bygdegård bredaryd age
Similar places near
Hembygdsparken i Bredaryd Hembygdsparken i Bredaryd 854 meter Bredaryds Hembygdspark med stugor, Pelle Nymans verkstad, muséer, aktiviteter och caf...
Bredaryds SOK Bredaryds SOK 870 meter Fint elljusspår lugnt och fint.
Västra Bolmens Båtklubb Västra Bolmens Båtklubb 18 km Västra Bolmens Båtklubb
Reviews
Vi har Gammaldans på lokalen, på plats ca 150 pers, det finns köket här om man vill hyra lokalen
Var på bio med barnen, dom har godis,dricka och popcorn innan föreställningen, och billiga priser för biljetterna.
Ett klassiskt "folkets hus". Funktionell lokal som har det viktigaste som behövs, som kök, bord och stolar. Bra scen och dansgolv. Tyvärr väldigt sliten och gammaldags lokal, vilket drar ned betyget.
Var med på specialvisningen av "Catwalk". Jättetrevligt arrangemang. God förtäring och trevligt biogodis. Bra ljud och lätt att se filmen.
En driven bygdegårdsförening men bygdens bästa i fokus. Dans, bio och festlokal. Små medel räcker ganska långt om man vill göra nåt bra.
Fruktansvärd ljudmiljö med eko i hela lokalen plus en teleslinga som inte fungerade alls. Väldigt jobbig lokal för sammankomster.
Fox träning med ledareTorbjörn Arnesson å AnnCristin Nilsson och sedan bugg träning för Jesper Lindholm. Riktigt roligt i en bra lokal.
Trevligt ställe med en bra scen.
Comment on this business

to add Bredaryds Bygdegård map to your website;