facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bredaryds Möbler

Bredaryds Möbler

About

Tänk Möbler - Tänk Bredaryd - Kan det bli enklare!

Story

Bredaryd
"Man får vad man betalar för" - Ett gammalt klassiskt uttryck som gäller inom de flesta områden, så även möbler & inredning. Precis som i andra branscher så översvämmas vi av dåliga kopior samt produkter som tyvärr uppvisar bristfällig kvalité. Dessa varor gör vi allt för att undvika! Bredaryds Möbler är idag ett fristående inredningshus vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett "eget" sortiment som ett skönt alternativ till möbelkedjornas.

Vårt sortiment innehåller ett flertal välkända varumärken i kombination med ett bra och prisvärt bas-sortiment. Kontakta gärna vår kunniga och erfarna personal för råd & tips om vad som kan vara rätt för Er. Viktigast är alltid att man vet "vad" man köper.



"Tänk Möbler - Tänk Bredaryd - Kan det bli enklare!"Man får vad man betalar för" - Ett gammalt klassiskt uttryck som gäller inom de flesta områden, så även möbler & inredning. Precis som i andra branscher så översvämmas vi av dåliga kopior samt produkter som tyvärr uppvisar bristfällig kvalité. Dessa varor gör vi allt för att undvika! Bredaryds Möbler är idag ett fristående inredningshus vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett "eget" sortiment som ett skönt alternativ till möbelkedjornas.Vårt sortiment innehåller ett flertal välkända varumärken i kombination med ett bra och prisvärt bas-sortiment. Kontakta gärna vår kunniga och erfarna personal för råd & tips om vad som kan vara rätt för Er. Välkomna!"
Address: Östra vägen 1, 330 10 Bredaryd
Phone: 0370-80 810
City: Bredaryd
Zip Code: 330 10


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00
Sunday: 12:00 - 16:00


related searches: Bredaryds möbler bredaryd age
Reviews
Gammal anrik möbelaffär med kvalitet i centrum. Dock är det ofta väldigt långa leveranstider. 4-5- månaders leveranstid är inget ovanligt.
Väldigt bra service. Trevlig personal. Bosse på Bredaryds möbler hjälpte mig på ett förstklassigt sätt. Tack Bosse!
Fantastisk design möbel butik. Som ger gott om tid till kunden. Många av möblerna är ju en lifsinvestering,så god tid och goda råd behövs
De säger att man får ta hem möbeln och se så den passar tillsammans med de andra möblerna men sen om den inte passar så får man inte byta till något som matchar det andra. Kommer handla hos professionella nästa gång.
Väldigt fin utställning med kvalitetsprodukter. Fast bäst var personalen. Riktigt trevliga och kunniga. Rekommenderas varmt.
Sveriges mest kunniga personal av möbler! Oerhört tacksam att ni finns! Ses snart igen
Mycket fina saker men man måste ha en mycket tjock plånbok..
Trevligt bemötande, jobbig infart, bra sortiment
Toppen på alla sätt bemötande och utbud är kanon. Kommer tillbaka en annan dag
Hade affären varit i Stockholm hade de blivit rika.. stockholmare skulle besöka mer detta ställe
Comment on this business

to add Bredaryds Möbler map to your website;