facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bredaryds Pizzeria

Address: Bredaryd
City: Bredaryd



related searches: Bredaryds pizzeria bredaryd menu, Bredaryds pizzeria bredaryd reviews, Ölmehus pizzeria meny, Ölmehus pizzeria Reftele, Bambu Bredaryd ägare
Reviews
Mycket trevlig o rolig personal, riktigt god mat, snabb service, det är alltid rent när man kommer dit och de är alltid snabba med att städa upp på golvet osv direkt efter man har lämnat, perfekt stora portioner som håller en mätt i flera timmar. Däremot så är priserna väldigt höga för en liten vanlig pizza och en kebab tallrik 115-130kr/st och drickorna kostar runt 30kr styck som också är för dyrt för en liten burk. Parkering: Många parkeringar vid pizzerian och det är jättebra.
3 stjärnor tack vare mycket fyllning på.pizzorna. Bottnen drog ner betyget.
Snabb service, perfekt krispiga pommes...go sås.. Bra storlek på portioner
Var på resa och behövde äta - valet föll på kebabtallrik med pommes. Snabb service och helt ok kebab. Kanske inte så förtjust i såsen. Stora portioner, ingen av oss orkade äta upp.
Pizzan var tyvärr verkligen inte god. Torr hård botten och väldigt smaklös tyvärr. Rätt dyrt också för pizzan. Förvisso är ju alla priser högre nu. Men det var verkligen inte värt priset. Men snabb service hade dom.
God mat gick fort att få maten serverad lika fort som den åkte i toan hemma...
Trevliga o accepterade alla sorters personer, En stor överraskning när det var en person som hade förbeställt fyra platser åt sina kompisar vet inte mycket bak fakta men dom såg överlyckliga ut och pizzerian var glatt upptagna och glädjes av detta. Ett - var deras stark sås men de är min åsikt, o de får du avgöra själva!
Otroligt god mat och stora portioner. Väldigt bra om man inte orkar laga mat, äta något snabbt eller bara för njutningens skull. Otroligt trevlig personal
bästa pizzerian i världen kanske. alltid fräscht och rent och snyggt där, och pizzorna smakar gudomligt bra. precis rätt tjocklek. bäst är pizzorna när bossen jobbar.
Helt ok pizzor, tog ett tag att vänja sig när man flyttade hit. Deras Familjepizzor är de största jag sett, så de är att rekommendera.
Comment on this business

to add Bredaryds Pizzeria map to your website;