facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bredaryds Transport

Address: Box 33, Bredaryd
City: Bredaryd



related searches: Bredaryds transport aktiebolag, Bredaryds transport merinfo, Bredaryds transport jobs, Bredaryds Bud, Gnosjö Trafik, Bredaryds bud Allabolag, Budbil Gislaved
Similar places near
Bredaryds Bud och Godstrafik AB Bredaryds Bud och Godstrafik AB 549 meter Ett mycket bra åkeri
Reviews
Ännu ett åkeri vars chaufförer inte fattar skyltar för lastbilstrafik förbjuden på Ringvägen i Hestra. Kanske borde gå en kurs? Oavsett om det är vikarier eller ordinarie som kör.
Riktigt skamligt bemötande när jag ringde deras trafikledning idag efter en av deras chaufförer med lastbil och släp gjort en riktig idiot-omkörning som väldigt nära frontalkrockade med en annan lastbil och jag höll på att köra i diket med min bil och släp efter att räddat situationen genom att tvärnita, detta hände på rv 40 strax väster om Mariannelund. Hon var snäsig och otrevlig, och började ställa frågor om hur fort jag själv kört, 81 km på min farthållare, etc, etc, och gick i försvarsställning för deras chaufför som orsakat detta. Vi kom överens om att höras om ca en timme efter detta, och de har inte ringt tillbaka eller svarat då jag sökt dem 4 ggr efter den gångna timmen. Att ni inte skäms?! Fy och usch för såna människor, och en riktig skamfläck för hela åkerinäringen.
Ett mycket bra åkeri
Bästa åkeri i Småland
Fint bemötande
FOLKRACE åkare
Snabbast och smidigast.
Comment on this business

to add Bredaryds Transport map to your website;