facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bredband2 i Skandinavien

Bredband2 i Skandinavien
Address: Hälsingegatan 47 , Stockholm 113 31, AB, SE
Phone: +46 72 233 07 31
City: Stockholm
Zip Code: 113 31



related searches: Marketscreener bredband2, Bredband 2 mobil, Nasdaq First North Growth Market, Bredband Sweden
Similar places near
Dicom Datautveckling Dicom Datautveckling 142 meter Heter numera Nordlo Stockholms City. Här finns kompetens inom IT för den som behöver....
Cliff Barnes Cliff Barnes 525 meter En av Stockholms bästa restauranger. Cool inredning som ger en superskön stämning. Vä...
Fler Bollar i Luften Fler Bollar i Luften 684 meter Otroligt bra och trevlig service! Man märker verkligen att de gör allt för att deras ...
Hultbergs Eftr. Ram & Förgyllning AB Hultbergs Eftr. Ram & Förgyllning AB 782 meter Inte billigast, men oerhört trevliga och kunniga!
Plezuro Plezuro 801 meter
Nikita Nikita 821 meter
Kaffecompagniet Sthlm Kaffecompagniet Sthlm 846 meter Köpte en Eureka Mignon Manuale från Kaffecompagniet nyligen och upptäckte när jag anv...
Lan-Master Lan-Master 863 meter Totalt inkompetent "Reparatör" som frågade MIG hur man öppnar appleprodukte...
Rikard Westman / Elvis Photography Rikard Westman / Elvis Photography 888 meter lvis-photography????
Jam Jam 1 km Dåligt bemötande, extremt oengagerade. Kom in och de kollade snett på en, blev säkert...
Reqtest Reqtest 1 km Översatt av Google Bra personal och kundservice Original Great staff and customer se...
Bemz Inspiration Store Bemz Inspiration Store 1 km Jättenöjd med mitt nya sofföverdrag!! Stort utbud av material och färger, enkel hemsi...
Motormännens Riksförbund Motormännens Riksförbund 1 km Det va bra och jag fick den hjälp jag behövde. Förnyat internationellt körkort.
Stockholm City Conference Centre Stockholm City Conference Centre 2 km Vi har haft många heldagskonferenser här, alltid grym service. Vi har trivs jättebra!...
Reviews
Otroligt oseriös aktör som vägrar leverera beställd tjänst till överenskommet pris. Har varit utan internet en vecka och fick nu information att de vägrar leverera bredbandet till det pris som vi kommit överens om genom den lagda beställning och enligt deras orderbekräftelse. De kan leverera tjänsten om jag betalar mer än vad vi kommit överens om. Se er om efter ett hederligt företag då deras kundtjänst vägrar ta ansvar.
Varför svartlistas inte detta företag? Suttit i en vecka utan internet och sex olika kundservicemedarbetare som ger ut sex olika svar. Självaktivering, vi vet inte, det är stadsnätet inte vårt ansvar osv osv.
Funkar klockrent för mig i fritidshuset i Rättvik sedan snart 2 å tillbaka. Bra hastighet och inga avbrott. Betalar smidigt via autogiro .
Fick snabb och smidig service, de lyckades få igång leveransen på bara några timmar när jag klantat mig med beställningen och satt hemma utan internet och skulle försöka jobba. Stort tack!
Det är logiskt att vara kund hos de, lite dyrare månadpris men aldrig haft problem med verkar nätet eller kundtjänsten därtill rekommanderar jag detta leverantör.
Har haft betalning via autogiro. Vid kontroll av kontoutdrag visar det sig att man höjt månadsavgiften utan att meddela mig. När jag ringer och påpekar detta säger dom att det är en prishöjning. På hemsidan är det samma låga pris som tidigare. Information om prishöjning ska ha sänts via postbrev??. Oseriöst. Nu har jag bytt leverantör.
Till skillnad från alla andra närvarande så har jag haft en topp erfarenhet när jag hjälpte morsan genom att beställa internet. En liten bagatell som kundtjänsten kunde lösa på några minuter. Kan vara att jag ändrar betyget senare om bredbandet inte funkar men annars är det en stark, stark 4.
Flera driftstörningar på ett år. Deras så kallade kundtjänst kan inte nås för att deras hemsida är nere. Kanske skulle dom oxå byta leverantör.
Att i tider där vi behöver jobba tillsammans för att få inflationen under kontroll, där höjer bredband2 priset på en tjänst med 67% Sjukt oansvarigt, osolidariskt och tondövt. Jag kommer att hålla mig undan detta bolag.
Väldigt inkompetent och äcklig företag. Jag avbeställde tjänsten 1 månad sen och bad om retursedel 4 gånger för att kunna returnera routern. De skickade aldrig den till mig och fakturerade mig på 500 kr för routern.
Comment on this business

to add Bredband2 i Skandinavien map to your website;