facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bredsands camping och vandrarhem

Address: Falkstigen 1, 749 48 Enköping
Phone: 0171-800 11
City: Enköping
Zip Code: 749 48



related searches: Bredsand vandrarhem, Bredsands camping Enköping, Camping Sverige, Campingplatser Enköping, Skokloster Camping, Enköpings kommun
Similar places near
Rickeby Rum och Hälsa Rickeby Rum och Hälsa 4 km Lantlig idyll som erbjuder stort utbud av aktiviteter och möjligheter - enskilda, gru...
Enecopia bed and breakfast Enecopia bed and breakfast 7 km Enecopia ligger stenkast från Enköpings centrum Enecopia rum och frukost Enköping ...
Reviews
Helt ok inredning i toaletter o duschar men städningen drar ner betyget. Bättre underhåll av faciliteterna samt mer funktionsduglig gråvattentömning. Inte ok att behöva kladda med lösa avloppsrör för att få vattnet ner i tanken. SEN, alldeles på tok för mycket kanadagäss på hela strandremsan. Sanitär olägenhet i allra högsta grad.
Väldigt fin och fräsch camping, dusch ingår i priset,trevligt bemötande och fin plats och bra täckning för mobil och tv kommer gärna tillbaka.
Jättefint läge vid vattnet, populär badplats. Campingen belägen i sluttning ner mot sjön. Vissa platser lutade rejält. Servicehusen är placerade längst ner i backen vilket gör det svåråtkomliga om man som vi har svårt att gå. Det finns väg dit men den är stängd och låst med bom. Frågade hur man skulle ta sig till handikapptoan, svaret blev att man får promenera.... Vi kommer inte att åka dit igen tyvärr men har du raska ben är det ett ok ställe.
Hyrde 3st dubbelkajaker i 2 timmar och det blev en väldigt fin tur. OBS! Underhållet på bryggorna är undermåligt. Början på bryggan ligger snett ner i vattnet så den är läskigt hal av alger så 2 personer halkade och en fick ett ordentligt sår på benet.
En mysig liten Camping i Enköping. Barnen gillar den skarpt. Å under högsäsongen så har dem underhållning för barnen å på kvällarna för dem vuxna Vad jag kan förstå så är det renoverat i dusch samt wc. Dem har en Bistro som är helt ok också. Alkoholtillstånd för dem gillar å ta nått glas vin eller öl. Bra badplats Trevlig personal
Fin camping med fina och rymliga platser som var både gräs och grus. Servicehuset var helt städade och fräscha. Duchbyggnaden var under renovering, så är troligen väldigt fina inför kommande sommar. En camping helt klart värt ett besök Ända minuset är att priser kanske är lite högt kan jag tycka.
Vi hade en toppenvecka i tält. Servicehuset nyrenoverad och alltid fräsch. Även under högsäsongen inga köer. Köket stort och rent. Barnen trivdes bra med lekparker, stranden intill tältet och barnunderhållningen. Den enda var att det var lite svårt att gå med barnvagn i de ojämna trapporna ner till servicehuset.
Vilken super fin camping, dock bara gått där och tittat . Fin restaurang och toppen strand....här ska jag campa!
Helt ok camping...men alldeles för dyrt 761 kr för helg..finns bättre och billigare..vid restaurangen/kiosk stod det en skylt att det var stängt pga sjukdom...men var öppet ändå toaletten var nyrenoverad men lyset funkade inte har varit på first camp i Lycksele..stor skillnad..
Fantastiskt och barnvänligt bad och strand. Många aktiviteter för barn och ungdomar. Toaletter: Lite för få för att vara en camping. Ett stort plus att det fanns batu. Picknickområde: Stora gräs ytor samt skuggande träd.
Comment on this business

Directions to Bredsands camping och vandrarhem with public transportation


Backstigen (Enköping) 100 meters
Bredsandsbadet (Enköping) 120 meters
Bredsandsbadet 120 meters
Bredsandsbadet (Bredsand) (Enköping) 130 meters
21
286
Vandrarhemmet (Bredsand) (Enköping) 170 meters

to add Bredsands camping och vandrarhem map to your website;