facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bredsjö Blå

Bredsjö Blå

About

Osten Bredsjö Blå, försäljning och café



"Sveriges äldsta gårdsmejeri med mjölkfår. Sedan 1987 tillverkar vi ostarna Bredsjö Blå - en lagrad fårost med roquefortmögel och Bredsjö Hård - en svensk pecorino, av fårmjölk från vår gård i Bredsjö.På gården här i Bergslagen finns vårt Ostcafé och restaurang som är öppet dagtid hela sommaren och på helger under höst och vår. Vi arbetar så närproducerat som möjligt och använder oss i den mån det går av det som vi själva kan producera på gården - ost, kött, sallad, frukt, bär och örter efter säsong.Med stark betoning på ost serverar vi ostigt, ätbart och sött hela dagen.Vi har en liten men naggande god vinlista med främst naturliga viner från Europa, blandat med lite mossigare historier och en massa goda alkoholfria alternativ."
Address: Bredsjö 106, 71291 Hällefors
Phone: 0723967551
City: Hällefors
Zip Code: 71291


Similar places near
Knutpunkt:Jord Knutpunkt:Jord 16 km Välkomna hit till oss! Vi heter Magnus och Amanda och vi driver tillsammans en småska...
Reviews
Fantastiskt överraskande ställe. Och vilken god ost tallrik! Trevlig personal. Äppelmust gjord på Ingrid- Marie, supergott.
Underbart ställe. Underbart god mat. Underbar personal. Trevliga, artiga och uppmärksamma. Tack för en trevlig dag.Mat: 5/5
Ett av få caféer som förtjänar 5 av 5 i betyg. Det finns inget jag hade velat ändra på under det här besöket. Testa ostkakan den vad gudomlig.
Är en mycket trevlig miljö. Här kan du fika med ett mycket gott tunnbröd och en mycket god mögelost gjort på får mjölk. Tvyärr är det inte hadicapvänligt.
Helt fantastiska isterband, mysig miljö och trevlig personal.
Ett underbart besök på en väldigt genuin mysig plats. Väl värt ett besök. Vi smakade på osttallriken. Det var en upplevelse. Älskade marmeladen och ostarna. Den mest lagrade osten var mer av en upplevelse . Fåren släpptes ut när vi var här och dey enda som hördes i tystnaden var vindens sus och insekter som surrade. Lovely!
Ja, vad ska men säga om den här smakupplevelse: Så mycket gott. Trädgårdssaladen med två sorters Bredsjö ost är min favoritlunch.
Underbara smaker både på ost och mat. Väldigt mysigt ställe.
Trevligt ställe med goda ostar.
Toppenmysigt! Gott och bra ställe att fika en fin sommardag.
Comment on this business

to add Bredsjö Blå map to your website;