facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Breviks Camping

About

Breviks Camping ligger mitt emellan Hjo och Karlsborg, precis vid Vätterns strand.

Story

Naturskön camping med lång sandstrand vid Vättern. Även husbilsplatser för er som vill bara vil stå över natt men inte behöver all service.
Trådlöst internet finns att låna på campingen. Från Campingen utgår fina vandringsleder.
Vedeldad bastu och boulebana fins på anläggningen.
Det är 1 km till Brevikens GK och restaurang.

Address: Brevik, Vättersvallen, 544 91 Hjo
Phone: +46(0)505-31110
City: Hjo
Zip Code: 544 91


Similar places near
Hjo Camping Hjo Camping 14 km Stor camping, men uppdelad i olika avdelningar medryckande emellan. Perfekt med ställ...
Reviews
Lugnt och skönt på höstkanten. Väldigt jämna husvagnsplatser och helt ok servicehus även om de var långt ifrån nyrenoverade. Vi kommer definitivt att komma tillbaka när vi är i närheten. Lämplig för hundar: Fantastiska promenadvägar på andra sidan 195:an, följ skyltarna.
En Stark 3a nästan en 4a. Suverän miljö längs Vättern och fint vatten. En riktig pärla med lång sandstrand. Som många vet så är Vättern ganska kall. Varamobaden i Motala har mer långgrund och en varmare badstrand för badkrukor. Men här vilar istället lugnet. Platsen ligger mellan Hjo o Karlsborg. Campingen öppen sommartid och håller en enklare standard.
Nära till vattnet för både vår hund och oss. Fin natur. Tony är en underbar man. Men, galet dåligt bokningssystem. Överbokningar kors å tvärs. Kvinnan där är inte trevlig för fem öre.
En stor äng utan skugga, dåliga service hus, diska fick man göra ute, kolsvart på natten om man skulle gå på toa, rekommenderar inte denna campingplats
Liten trevlig ställplats med en hjälpsam värd. Bra badmöjligheter. Tyvärr kunde toaletter och servicehus vara bättre städat
Fin natur och välskött gräsunderlag. Vättern alldeles in på. Helt okej dusch och toalett. Priset 260kr på ängen inget att tala om. Enda minus i detta var ljudet av trafiken från väg 195 med det var helt okej. Kan varmt rekommenderas
Som att besöka Medelhavet mitt i Sverige. Fin strand som trots många besökare inte känns trång. Sen att Vättern är så fräsch och svalkande höjer upplevelsen ytterligare. Gjorde ett nytt besök även detta år. Vilken tråkig attityd det har blivit bland besökarna. Folk som sitter och kedjeröker mitt på stranden och andra som rastar sina hundar ett par meter från där man sitter. Jag upplevde även att badet har börjat lukta unket med en massa döda insekter och småfiskar som flyter runt. Upplever inte samma sak på andra stränder vid Vättern.
Trevlig camping vid en underbar sandstrand. Just för tillfället var det väldigt gott om plats. Toalett och dusch var rena och fräscha. Det finns en butik där man kan hitta det mest nödvändiga. Det är vacker natur runt campingen.
En trevlig personlig opretentiös camping. Här finns det man behöver och en vacker strand vid Vättern. Standarden helt ok kan väl säga att man flyttas ett antal år tillbaka i tiden, men absolut inte på ett negativt sätt. Kan mycket väl tänka mig återvända dit.
Enklare camping med potential! Ligger jättevackert med en fantastisk strand!
Comment on this business

to add Breviks Camping map to your website;