facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brewhouse Arena

Address: Åvägen 24 , Gothenburg 412 51, O, SE
City: Gothenburg
Zip Code: 412 51



related searches: brewhouse göteborg, broadway brewhouse downtown nashville, tn, broadway brewhouse nashville, brewhouse 100, broadway brewhouse midtown, broadway brewhouse west, broadway brewhouse menu, brewhouse west bellevue
Similar places near
Yaki-Da Yaki-Da 1 km Yaki varit min favoritklubb i många år, ibland har jag gått dit med vänner ibland sjä...
Kulturkalaset Kulturkalaset 1 km Mycket trevligt bibliotek med fin barnavdelning. Ger bra möjligheter för barnen att s...
Reviews
Mycket bra plats för firmafest. Nära centrum men ändå lite för sej. Lätt att ta sej hit och hem med buss, spårvagn mm.
Trevlig ställe med skön uteplats och god mat
Otrevligt bemötande från personal båda gånger jag har varit där. Senast påpekade att mitt ölglas var smutsigt och bad om ett nytt. Fick som svar att "jag skulle sluta fjompa mig"!!
Mediokert ställe. Väldigt lågt utbud på dricka. Dålig aukustik om man ska se/lyssna på musik.
Brewhouse blir bättre och bättre som konsertlokal. Vore trevligt med lite större utbud av alkoholfri öl, men jag antar att jag är i en minoritet här.
Trevligt att de satsar på StandUp! Vi såg Niklas Andersson, Petrini Solange och Johan Rheborg 14/3-19 Niklas Andersson är otroligt rolig och matchar lätt de tyngre komikernamnen. Förra gången jag såg honom live var på en julshow med Peter Apelgren. Niklas var klart bäst både då och nu! Petrini Solange är också rolig men lite ojämn. Rheborg drog ned de största applåderna då han kom men han kändes väldigt trött. Jag är i hans ålder men även för mig kändes det gubbigt. Att slänga bittra kommentarer mot allt och alla funkar kanske om man har en rolig tvist, den saknar oftast Rheborg. Rheborg lever på gamla meriter och får nog de flesta skratten för att han har några gamla beundrare, inte för att han är så himla rolig. Tyvärr.
Hej! Var på Brewhouse igår 26/9 för första gången och var glad att hitta ett ställe för oss som är 40+ men musiken var en besvikelse måste jag säga. Musik jag minns, jo jag mindes en del svenska låtar men jag har ju följt med musiken även 1990-2015 också. Så ge oss lite annat att dansa till, vi gillar det mesta som är roligt att dansa till och som ger känsla ooohhh den vill jag dansa till :
Pinsamt, huvudakten Primordial fick inte spela klart. Undvik detta ställe.
Nja! Var på företagsevent, maten var inte färdiglagad och DJ'n hade ingen fingertoppskänsla alls för vad dansgolvet ville ha. Övrigt ok personal och lokal.
Kallt, lång väntan på mat som bara var ljummen.
Comment on this business

to add Brewhouse Arena map to your website;