facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brf.Högfjället, Sälen

About

Brf Högfjället ligger granne med Högfjällshotellet i Sälen och bildades 1979. Initiativtagare var Torsten Widing, dåvarande ägare till Högfjällshotellet.

Story

Här ska du som andelsägare kunna "annonsera" ut om du har din lägenhet för uthyrning, önskar göra veckobyten eller om din lägenhet är till försäljning.

Du som vill hyra eller köpa andelar kan naturligtvis hojta till här också.

Address: Högfjällshotellet, 78067 SÄLEN Sälen
Phone: 0243 – 886 80
City: Sälen
Zip Code: 78067 SÄLEN



related searches: Brf högfjället sälen age, Högfjällshotellet Sälen, Allabrf
Similar places near
Sälenfjällens GK Sälenfjällens GK 1 km Att spela här är att bli rånad, överdrivna priser dåliga Tee grus och plastmatta och ...
Reviews
Underbar dag på Högis!
Jättebra för barnfamiljer. Snälla backar.
Det var jätte kul att åka i backarna.
Veri najs
Bra service och trivsamt hotell med stor variation som passar hela familjen
Genuin skidbacke Sälens älsta, här har man åkt skidor sedan 1937 då hotellet öppnade. 1958 öppnade första skidliften. Tyvärr bara bygelliftar men tre stycken ger god kapacitet och sällan kö. Bra preparerade backar.
Fint men det finns inte så många backar och enbart gröna och blåa. Det är dock inte alls långt till Lindvallen från Högfjället.
Mycket trevlig och barnvänlig/nybörjarvänlig anläggning. Här finns allt man behöver och om man saknar något så ligger hektiska lindvallen ett stenkast bort.
Fjället inte hotellet i denna är med omgivning är väl värt besök vinter som sommar .Hotellet möjlighet att boende finns det gott, om lite billigare på sommaren .
Fint men inget vidare bra backar.
Comment on this business

to add Brf.Högfjället, Sälen map to your website;