facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Briggens ost

"En mysig saluhall med många lunchrestauranger"
Address: Saluhallen Nordhemsgatan 21 , Göteborg 413 28, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 413 28



related searches: Bästa lunch Göteborg
Reviews
Briggen har flera riktigt bra restauranger med bra mat. Bland utbudet finns mat från när och fjärran. Dock finns ett stort problem. Restaurangerna verkar inte ha någon form av samarbete. Tvärt om har var och en mutat in en bit av borden och om någon kund råkar sätta sig vid fel bord blir det ett himla liv. Det gör att om man i ett sällskap vill välja mat från olika restauranger kan man inte sitta tillsammans!! Varför har ni inte gemensamt porslin och disk? Dagens system är kundfientligt.
God hallomiburgare. Trevlig personal. Lite hög ljudvolym bara
God och vällagad lunch, en liten salladsbuffe e.dyl. hade varit trevlig för de som vill ha lite mer mat i sig men det var inte så att det var snåla portioner för det, kan tänkas vara i klassen "lagom". skön saluhallsatmosfär och snabb servering, gick fort fast kön var lång.
Lite pricy för lunch, men man kan välja från ett stort utbud av högkvalitativ mat. En personlig favorit är pastan med kräftstjärtar hos fiskrestaurangen. Atmosfären är mysig även när det är mycket folk i lokalen.
Mycket bra mat. Skulle dock behöva följa med i utvecklingen och vara mer likt en food court. Verkar inte ok att köpa mat på ett ställe och sätta sig i hop med andra.
Nystekt Strömmingen med lingon & potatismos för 99:- på restaurang Havet. Helt underbart gott. Hade fått 5/5 om det vore lite större portion.
Nyttig, fräsch, mättande och god sallad som man får blanda själv med bra vägledning! Uppskattas mycket av oss! Jag kommer tillbaka nästa gång jag är i Göteborg.
Det ligger mellan andra och tredje Långgatan Mat servering och manuell disk för köp av kött korvar ost mm.
Härlig atmosfär med massor av dofter. Känns lite grann som utomlands, många olika sorters mat
Restaurang Havet har färska varor och ett underbart kök. Personalen hälsar alltid välkommen med ett varmt leende.
Comment on this business

to add Briggens ost map to your website;