facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bristol Friteatern

"Den anrika scenen Bristol slog upp dörrarna nyårsafton 1939. Vår scen ligger mitt i centrala Sundbyberg ca 15 minuter från Stockholm. Du kan enkelt besöka vår teater då vi har pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och fjärrtåg som stannar bara 100 meter bort. Hotell, restauranger och en härlig småstadskänsla precis utanför teatern.Bristol teatern i centrala SundbybergVi erbjuder familjeföreställningar, musikaler och musikkvällar.Vi ger dig kulturupplevelser att minnas för livet.Bristol din lokala teater i SundbybergVarmt välkomna till kulturstaden Sundbyberg och vår fantastiska scen"
Address: Sturegatan , Sundbyberg 172 31, AB, SE
Phone: +46 8 564 884 20
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 31


Similar places near
Hejje Event och teknik Hejje Event och teknik 17 km Ljud och ljus till ditt event, band, fest, bröllop, konferens. Trubadur, coverband, f...
Reviews
Jag brukar inte gå på revy men såg fram emot detta då jag förväntade mig en massa lokalkännedom från Sundbyberg. Så Majrevyn blev tyvärr en besvikelse eftersom detta handlade om så tråkiga saker som arbetsliv och jobba hemma. En går på teater för att få skratta och glömma verkligheten en stund inte se folk sitta framför datorer och mingla i arbetsmiljöer. Manuset var under all kritik men skådespelarna var ändå proffsiga och gjorde sitt bästa och sjöng bra.
Mycket bra! Tyvärr var inte skådespelarnas mikrofoner på från början ab deras repliker så man missade en del och fick gissa vad de sa i sammanhanget. Singback musiken var för hög så sångarnas texter o ton gick ej igenom på ett balanserat sätt! Mao teaterstycket var jättebra men ljudet kan vara bättre !
Vi tyckts alla att pettsson och Findus var en mycket trevlig föreställning. Vi har lyssnat på historien 100 tals gånger vid läggdags, att slutet på berättelsen var olika kompenserades av att barnen fick delta. Bra platser barnen hade inget problem att se. Att de sen fick vara med i föreställningen var verkligen något extra. Vi kommer gärna tillbaka. Nu har vi sett Peter Pan en fantastisk inspiration till barnens fantasi att göra egen teater hemma. Lite synd att sångrösterna drunknade i för hög musik, annars jättebra. 9 åringen tyckte den här var ännu mer spännande än Pettsson.
Det var både spännande, kul och väl spelat. Både barnen och vuxna. Blev positiv överraskad! Har bott länge i sundbyberg men aldrig besökt er. Det första dottern sa när det var färdigt var..... kan vi göra om detta snart igen!
Peter Pan var jättebra med duktiga skådespelare. Stort plus att alla samlas ute i foajén efter föreställningen och möter publiken.
Vi såg Peter Pan. Den var rolig och bra gjord! Dottern tyckte bäst om Tingeling och jag älskade krokodilen! Tusen tack för ett väl genomfört evenemang!
Härliga fåtöljer,duktiga aktörer samt kul o få höra och se engagerade barn och ungdomar i teaterverksamhet
Wow vilken show. En perfekt blandning av sång humor o skådespel som tar upp allt mellan himmel o jord med extremt igenkännande situationer. Super pris dessutom
Såg Peter Pan, två timmars teater blandat med sång. Hög nivå och bra spelat av hela ensemblen.
Mysigt teater och lilla tjejen älskade Peter Pan föreställningen. Hon blev verkligen inspirerad. En pirat ritning blev det efter.
Comment on this business

to add Bristol Friteatern map to your website;