facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brittas Strandveranda

Address: Tångkörarvägen 2 , Varberg 432 54, N, SE
City: Varberg
Zip Code: 432 54



related searches: olles varberg, johns place varberg, solviken varberg
Similar places near
Campino Campino 2 km Vet inte riktigt vad som hänt men pizzorna är inte lika goda som förra året vi var hö...
Varbergs Pizzeria Varbergs Pizzeria 3 km Beställde en maxim som var riktigt bra och servicen likaså. Är nyinflyttad i området ...
Reviews
Blev ett vår/försommar besök på detta mysiga strandhak i helgen. Ett mycket trevligt ställe. Med lagom storlek på hamburgare och pizzor för vår smak. Blev en Bbq hamburgare och en Hawaii pizza. Vilka var välsmakande och välgjorda. Därtill en fantastisk trevlig miljö som gav sommarkänsla, det lär bli mer besök. Kan rekomenderas.
Så mysigt ställe med riktigt god mat, den härliga atmosfären och utsikten drar ju inte heller ner betyget Rekommenderar starkt och kommer garanterat komma tillbaka!
Så underbart mysig miljö avslappnande ställe ! Som utomlands. Supergoda pizzor och drinkar, skön musik trevlig personal.
Fantastiskt ställe. Ett måste att besöka när Du är i Varberg. God mat och dryck. Trevlig personal. Hög mysfaktor.
Fantastiskt mysigt ställe alldeles vid havet! Jättegod mat och trevlig personal.
Mycket trevligt stämning och personal. Jättegoda drinkar och vacker utsikt. Rekommenderas!! :D
Gambas-pizzan var supergod med mycket fyllning, jättegod botten och aioli. Min ena son tyckte Vesuvion var god men lite snålt med topping, däremot sa han att den alkoholfria drinken var världsklass. Många anställda, men lite loj service på stranden - dessutom mer eller mindre självservering i restaurangen. Väldigt populärt vid högsäsong, för oss tog det +2 timmar från det att vi ställde oss i kö tills vi hade pizzan på bordet.
Inget speciellt ställe, tråkig mat och inte så trevlig personal. Dom gör sitt jobb, det är typ det.
Grymt bra service och maten Toppen i en underbart härlig miljö Hit vill jag många fler gånger
Det ligger väldigt trevligt precis vid strandkanten. Dock har dem bara tre bord inomhus och resten är ute där man kan sitta och känna sanden mellan tårna, så det är väldigt väderberoende. Lite dyrare priser men snabb service, iallafall för oss en lördag runt kl 13. Goda men välsigt ostiga pizzor och relativt stort urval av dryck.
Comment on this business

to add Brittas Strandveranda map to your website;