facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BRL Örebro

BRL Örebro

Story

Affärsidé:
Att med kompetens och service sälja elektronikprodukter till rätt pris!

Kunden i fokus, alltid 100% nöjd!
Hos BRL ska du som kund alltid känna dig 100% nöjd. Det ska vara lätt och okomplicerat att handla elektronikprodukter. BRL säljer inte bara kartonger med ett innehåll, vi vill erbjuda våra kunder ett mervärde i form av trevlig, kompetent personal. Denna service ska du som kund uppleva i varje kontakt med BRL, butik som postorder.

BRL:s sortiment har utvecklats från att i huvudsak varit bilstereoprodukter till att även innefatta andra elektronikprodukter som hembio- och hifi-produkter. Vi kan konkurrera med bra priser, tack vare stora inköpsvolymer och lång erfarenhet av direktimport.

Vi tycker ljud och bild är viktigt både i hemmet och i bilen. Om du tycker likadant, kom till oss och känn dig som hemma!

Välkommen till BRL Örebro!



"BRL Örebro är en ljudbutik som erbjuder stort utbud av billjud och hemmaljud. Vi har även en monteringshall för installation av billjud och LED-ramper och extraljus.Hos BRL kan du köpa bilstereo, bilhögtalare, baslåda och mycket annat inom billjud.Vårt hemmaljudsortiment erbjuder produkter som: Högtalare, Hemmabiosystem, Skivspelare, Hörlurar, Kablar och mycket annat.Kom in till oss på BRL i Örebro när du har frågor om allt som har med ljud eller bilstereo att göra, oavsett om du vill installera surroundljud för din hemmabio eller fixa bra ljud i din bil.Välkommen till BRL Örebro."
Address: Adolfsbergsvägen 14, 702 27 Örebro
Phone: 019206760
City: Örebro
Zip Code: 702 27



related searches:
Similar places near
Dracosystem.se Dracosystem.se 4 km Vi säljer och distribuerar videoutrustning med personlig service och support. Distrib...
Hificonsult Hificonsult 4 km Bästa highend hifiaffären!
Thomas Audio Thomas Audio 4 km HiFi-butik på öster i Örebro. Öppettider inne på www.thomasaudio.se
CnK Production AB CnK Production AB 5 km Live Audio Technician
Reviews
Håller inte vad man lovar. Ringer innan tredje besöket för att beställda prylar finns, väl på plats så finns en av tre artiklar. Svagt! Nonchalant bemötande.
Trevlig personal och förklarade bra då jag ej köpt ljud till bilen sedan 1999.
Bra och kunnig personal, har mycket till den ljudintresserade. Finns en rea-hylla om man har en lite mindre budget.
Trevlig och väldigt kunnig personal.
Personalen är trevlig och bra kundservice. Stort utbud och bra priser.
Stort utbud och ofta väldigt bra priser. Trevlig personal. De senaste åren har allt fler fina hifimärken tillkommit. Flera lyssningsrum finns.
Köpte grejer för strax över 30 kakor, elementen var det produktionsfel på. De bytte ut allting utan snack. Lite väntetid från leverantör men det var det värt. Haft möjlighet till kontakt nästan all tid på dygnet. Stort tack till Philip Eriksson för all support och hjälp, som verkligen värnar om sina kunder. Rekommenderar även varmt 2500.2 stegen. Funkar till precis allting.
Bra service trevlig personal och bra priser!
BRL är en bra butik för elektronik till din Hemmabio, utbudet är även stort för bilhögtalare men lite klent med bilstereo modeller att välja mellan
På deras hemsida finns varorna tillgängliga, jag reste en sträcka på fyrtio minuter, jag väntade en halvtimme på dem, men till sist säger den anställde till mig att varorna inte finns tillgängliga för dem i butiken.De förstår inte handeln . Jag känner mig besviken
Comment on this business

to add BRL Örebro map to your website;