facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bro-Bålsta Golfklubb

Bro-Bålsta Golfklubb

Story

Bro-Bålsta är en hyllning till de klassiska golfbanorna på de brittiska öarna, anpassad till det nordiska klimatet signerad Peter Nordwall.

Klubben kan erbjuda spel på sina två banor, 18-hålsbanan och 9-hålsbanan.

18-hålsbanan där 2006 års Scandinavian TPC hosted by ANNIKA avgjordes är tilltalande med sina generösa fairways och greener. Utmaningen ligger ofta på och runt de stora, snabba och ondulerade greenerna.

Par är 73 och den mäter 5150 m från röd tee, 5585 från blå tee, 5935 m från gul tee och 6530 från vit tee.

9-hålsbanan en utmaning den också, där är fairways smalare och greenerna inte lika stora och ondulerade som på 18-hålsbanan. En bra och underhållande bana med omväxlande par 3 och par 4 hål.

Par är 31 och den mäter 2950 m från röd tee och 3430 från gul tee.

Välkomna


Address: Jurstagårdsvägen 2, 197 91 Bro, Sweden
Phone: 0858241300
City: Bro
Zip Code: 197 91


Similar places near
Sofielunds Gk Sofielunds Gk 2 km Jättetrevlig personal, vacker bana och bland dom bästa greenerna jag kört på i år! R...
Sofielund Golfklubb Sofielund Golfklubb 2 km Jättetrevlig personal, vacker bana och bland dom bästa greenerna jag kört på i år! R...
Bro Hof Slott Golf Club Bro Hof Slott Golf Club 4 km Fantastisk anläggning med två 18-hålsbanor. Stadium course går utmed Mälaren och har ...
Bro Hof Slott's Restaurang Bro Hof Slott's Restaurang 4 km Bro Hof Slott's Restaurang
Reviews
Superbra mat ifrån restaurangen!! De ordnade en jättefin buffe.
Annika Sörenstams hemmabana med egen rosrabatt upprättad i sitt namn! Fin utmanande bana med svåra greener. Gratis Toptracer range anläggning gör detta till en av de bättre träningsanläggningarna i Stockholm.
Jag har i flera år haft Bro-Bålsta Golfklubb på min lista att besöka och spela. Jag blev inte besviken. En roligt och välskött golfbana med fantastiska greener. Jag kommer absolut tillbaka.
Trevligt och service minded! Banan i gott skick, redan! Och med en golfbutik som ger allt för att jag ska bli nöjd! Dessutom med bästa PRO !
Trevlig bana, men skyltningen till nästa hål kan förbättras avsevärt. Alla spelare är inte 180 cm eller längre!
Spelar inte golf men åker hit för matens skull. Mycket god lunch med ”det där lilla extra” till rimligt pris! Dessutom ingår fin salladsbuffé, hembakt bröd och gott kaffe-på-maten.
Banan var i bra skick men bunkrar var ojämn och farliga.. dom har capillary concrete I bunkrarna så se till att det är sand under bollen så nu inte slår sönder klubbor eller handlederna.
Trevlig välbyggd klassisk anläggning i Storstockholmsområdet. En bana med trevlig layout och sjukt stora greener. Väldigt lätt att ha en dålig dag med puttern kan jag säga. Skicket är bra och anläggningen välskött. Klart en bana strax under områdets toppskick/presigebanor. Trevlig restaurang men välgjort och välsmakande mat. Vänlig personal med trevligt bemötande både i reception, shop och restaurang. Bild från utslaget på hål 1.
Anläggningen är jättefin men besöks dessvärre av många som inte respekterar den. Hinkar ställs inte tillbaka, hyrvagnar står lite här och var, nedslagsmärken lagas inte.
Mycket trevlig och kul golfbana som måste uppmärksammas för två saker framförallt: 1. Det är Annika Sörenstams hemmaklubb/banan - Sveriges mest framgångsrika golfare genom tiderna! 2. Greenerna är enorma.
Comment on this business

to add Bro-Bålsta Golfklubb map to your website;