facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bro Galopp

"Här rids det fartfyllda, färgrika och spännande kapplöpningar. Det finns även unika möjligheter för företag och organisationer att profilera sig med aktiviteter, events och konferenser."
Address: 197 93 Bro, Sweden
City: Bro
Zip Code: 197 93


Similar places near
Bro-Bålsta Konstsnöspår Bro-Bålsta Konstsnöspår 1 km Konstsnöspår
Bro IP Bro IP 3 km Sämsta uteplan i hela Sverige? Norden?
Reviews
Underbar arena för hästsport närheten till hästarna är trevlig och uppskattad
trevligt ställe en varm solig dag med vänner, lite fika och mat och man kan sitta närmare banan när dom borden ställs dit. Längtar dit. Men svårt för en med rollator ta sig runt den sidan huset jag trivs vid andra änden har ramp men man orkar ju inte gå hur långt som helst att hämta en kopp tee och lite fika. Tyvärr också busshållsplatsen är för långt borta för en utan egen bil, inget galoppen kan göra för det men kommunen lovade en och höll det inte.
Mycket trevligt och fin miljö. Är man dessutom galopp intresserad så är det säkert ännu bättre.
Lunch maten var jätte god, väl lagad och fint salladsbord
Helt klart den bästa lunchrestaurangen i området. Bro Hof ligger ett steg efter. Väldigt trevlig personal gör det lilla extra.
En fin dag med spel o God mat
Mycket trevligt. Fina hästar. Bra anordat för publiken. Kom nära hästarna.
Fin plats, fina människor
Trevlig personal och bra restaurang. Däremot minus för de dåliga kommunikationer. Hade varit bättre ifall dirttrackbanan var närmast publiken iom att 95% loppen är där. Man ser inte loppen på lika bra håll som exempelvis Täby hade.
Bro Park är en trevlig galoppbana som ibland har stora tävlingar. Vi besökte det den 22/9 2019 och då var det riktigt stora lopp, en var i jämförelse med Elitloppet just den dagen, då var det även höstmarknad. En mycket trevlig tillställning. Men handikapp-parkeringen och tillgängligheten för rullstolar drar ner poängen.
Comment on this business

to add Bro Galopp map to your website;