facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bro Hof Golf AB

Address: Bro gård , Bro 197 91, AB, SE
Phone: +46 8 545 279 90
City: Bro
Zip Code: 197 91



related searches: Bro hof golf ab bro green fees, Bro hof golf ab bro membership, Bro Hof greenfee, Bro hof Castle Course scorecard, Ullna Golf, Bro Hof Slott restaurang, Bro Hof Stadium Course, Drottningholm Golf
Reviews
Fantastisk anläggning med två 18-hålsbanor. Stadium course går utmed Mälaren och har en många vattenhinder medans Castle course har mer skogspartier och stora sandhinder. Anläggningen och golfbanan är i ett enastående skick. Golfbil är ett bra val då det är många transportvägar mellan hålen. Detta är absolut ett måste att besöka i golfsverige!
Lunch, och det enda vegetariska alternativet var hamburgare. Trist presentation, men saftig och god smak på burgaren, god dressing men bara ett salladsblad och röstad lök som pålägg. Servitrisen kunde inte svara på vad burgaren var gjord av. Fantasilöst för 255 kr
Väldigt fin bana att spela på! Åt en dagens lunch som var väldigt god! Vinden gjorde banan extremt svårspelad, kommer definitivt spela här igen och hoppas på att det blåser från rätt håll den gången
Utmärkt mat, små portioner men fantastiskt gott. Miljön i klass med maten. Ett minne för flera dagar.
Magiskt. Såklart
En fantastisk anläggning i ett härligt läge intill Mälaren. Allt på anläggningen är i toppskick och väldigt välskött. Fin polish och grym arkitektur. Klubbhuset i slottet serverar väldigt god.och vällagad mat. Personalen är trevlig och mycket hjälpsam. Rangen i toppskick och med riktiga bollar.
Fantastiska golfbanor. Fantastiskt slott. Fantastisk mat. Fantastisk personal. Fantastisk upplevelse. Fem stjärnor känns i underkant. Bro Hof är Världsklass.
Otroligt vackert område. Vi va där efter lunchtid för att ta en fika och njuta av utsikten och omgivningen helt enkelt. Dock väldigt usel servitris rödhårig, vet inte om hon hade en dålig dag, men vi kände oss verkligen inte välkomna dit. Verkligen en spydig attityd. På ett sådant fint ställe förväntar man sig en god service. Förhoppningsvis när man åker dit nästa gång för området är verkligen otroligt vackert så får vi en bättre upplevelse av god service.
Lite övervärderad bana helt klart men rolig och i fint skick. Skulle aldrig betala full greenfee
Fantastisk bana Stadium i fantastisk miljö utmed Mälaren. Underbar upplevelse men priset är svårt att motivera men ändock en svårslagen bana i Sverige.
Comment on this business

to add Bro Hof Golf AB map to your website;