facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Broby Vård

Address: Broby, Sweden
City: Broby


Reviews
Sämsta sjukhuset man har varit på, när man varit sjuk under längre tid sen börjat må ännu sämre så bedömer läkaren att man är frisk, skämt.
Dåligt bemötande när man sökte återkoppling till provor och uppgav man var sämre och ville ha en ny tid! Byte av vårdcentral
Fick en tid hos doktor Tanya en fantastisk läkare och syster som stack så det inte kändes. Superbra
Trevlig personal. Bra bemötande. Tråkigt med olika läkare men de jag mött har varit helt ok.
Riktigt oprofessionella och arroganta medarbetare. Ställer en och två frågor sen arroganta samt även värst av allt felaktiga uppgifter och påståenden i journalen som inte stämmer på flera olika platser. Fel info om varför man ringer. Fel info om va saken gällde. Ingen hjälp. Lögnaktiga påståenden i journalen som inte stämmer alls med det person 1 frågade om och fick uppriktigt svar men påstår totalt annat i journalen. Otrevliga och sura griniga i telefonen. Samt vid uppmöte. I samt inte vårat problem attityden vi bestämmer eller lös problemet någonstans men inte här. Vägrar lyssna samt verkar inte ens bry sig om att kolla upp eller lyssna på det man behöver hjälp med eftersom dom vet tydligen bäst. Tror dom.. Anmälan om journalfel samt feilbehandling osv kommer göras!
Riktigt dåligt bemötande. Jag kom in med ett barn som ramlat med cykeln o blödde kraftigt . Hade ett 7 cm djupt sår under hakan. Men dom kunde inte ens kolla på de innan jag fått fram barnets personnummer. Dom gjorde heller inget åt de utan skickade vidare till Kristianstad. På CSK undrade dom varför dom inte tvättat o lagt om de tillfälligt i Broby. Otrevlig personal har dom också.
Fruktansvärt dålig upplevelse både när det gäller information och personal! Undvik denna kliniken och välj någon annan om ni har möjlighet.
Rasism av svensk läkare. Broby vårdcentral är den sämsta vårdcentralen jag någonsin stött på. Då jag bott från Stockholm ner till hela Ö.G kommun. Som andra generationens invandrare vart jag grovt förvånad.
Utan tvekan sämsta personalen jag någonsin har sett! Rent elaka och orkar inte ens besvara patienternas frågor! Tystar ner en och ber dig sitta i väntesalen bokstavligen i timmar innan nån ens tittar på dig, trots att det är ingen patient däe utom du. Bytte vårdcentral efter ha upplevt samma usela bemötande.
Otroligt dålig och otydlig information när det gäller bokning.. Olika anställda ger olika information om bokad tid. En receptionist ljög för mig angående bokad telefontid! Få ordning på rutinerna och ljug inte för kunder. Alla kan göra fel men alla kan uppenbarligen inte stå för det.
Comment on this business

to add Broby Vård map to your website;