facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bröderna Dibb AB, Bilförsäljning & Bilverkstad

Bröderna Dibb AB, Bilförsäljning & Bilverkstad

About

Om du behöver reparera din bil eller är i behov av bilvård i närheten av Katrineholm kan vi hjälpa dig.

Story

Pappas Bilverkstad startades för tre år sedan med målsättningen att erbjuda en professionell bilservice i Katrineholm. Vi lägger stor vikt vid att kunden ska uppleva oss som seriösa och professionella, vilket är anledningen till att vi är måna om att skapa en bra relation med kunden. Oavsett om du kommer till oss för att du är på jakt efter en ny bil eller för att du vill få din bil servad strävar vi efter att ge dig bästa möjliga mottagande.

Vi har 15 års erfarenhet i branschen och har därmed skaffat oss den kompetens som krävs för att kunna göra ett bra jobb. Vi har en bred kunskap som inkluderar alltifrån rekond till besiktning. Vi vill att du ska kunna känna förtroende för oss och veta att vi gör ett bra jobb. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för att ytterligare försäkra oss om att du blir nöjd med affären. Du kan lita på att vi gör ett noggrant jobb.



"Välkommen till Bröderna Dibb, din bilverkstad i Katrineholm! Vi är experter på all sorts bilreparation, inklusive bilservice, däckbyte och motorreparationer. Våra skickliga tekniker står redo att ta hand om ditt fordon och ge det den bästa vården.Välkommen till Bröderna Dibb, din pålitliga bilverkstad i Katrineholm! Där vi erbjuder expertservice för oljebyte, service och däckbyte. Där våra kvalificerade tekniker håller din bil i toppskick.Kontakta oss idag för att boka tid eller få mer information om våra tjänster."
Address: Ljungvägen 4, 641 39 Katrineholm
Phone: 0150 - 519 18
City: Katrineholm
Zip Code: 641 39


Opening Hours

Monday: 07:30 - 18:00
Tuesday: 07:30 - 18:00
Wednesday: 07:30 - 18:00
Thursday: 07:30 - 18:00
Friday: 07:30 - 18:00
Saturday: 08:00 - 17:00

Similar places near
Djulö Billackering Djulö Billackering 563 meter Trevligt bemötande vid besöket!
TM Racing TM Racing 1 km Bästa grabbarna! Finns anledning till att man åker 15 mil när bilen strular. Så om du...
Motorkompaniet i Katrineholm Motorkompaniet i Katrineholm 2 km Helt fantastisk service och trevlig personal. Köpte bil online, det gick otroligt smi...
Allbilservice Allbilservice 2 km Bästa service i Katrineholm! Kan verkligen rekommenderas!
Skobes Katrineholm och Flen Skobes Katrineholm och Flen 3 km Vi på Skobes arbetar med Bilförsäljning, Service och Reparationer, Bilvård/Rekond, Sk...
Rejmes Lastvagnar Rejmes Lastvagnar 3 km Tack smörjen för en bra service och fix med stereon. 10/10 emblem i betyg.
Tc bilvård  i katrineholm Tc bilvård i katrineholm 3 km Använder dem för jämnan vid tvätt av bilen.
Ditec Bilvårdcenter Katrineholm Ditec Bilvårdcenter Katrineholm 3 km Använder dem för jämnan vid tvätt av bilen.
Caraboo AB Caraboo AB 3 km Ska ni köpa ny bil så tjänar ni mer på att bygga en lådbil än att vända er till det h...
RBB Motor RBB Motor 3 km Försäljning och service av mopeder, elcyklar. Välkomna in i våran butik och titta. Ko...
Reviews
Tar de flesta mekanikerjobben till billiga priser. Högsta porten i stan, som kan ta in höga fordon på lyften.
Positivt: Toppen service och bemötande. Fick tid för reperation snabbt. Negativt: Vid byte av hjullager skadades spindelled. Nu behöver jag byta hela länkarmen spindelled säljs ej separat för min bil. Tråkigt nog vill inte verkstaden bekosta mer än 500kr för extrautgifter som tillkommit pga bristande fackmannamässigt utfört arbete.
Jag vände mig till Bröderna Dibb då jag hade den högra delen av drivaxel trasig. De sa till mig att de skulle laga den och att om jag köpte delen själv så skulle det kosta mig 800kr att byta den. De rekommenderade mig att också byta den vänstra drivknuten för enligt dem var den sliten och det skulle gå på 500kr. Hittills är allt super bra, problemet kommer nu. De ringer till mig och berättar att bilen var fixad, jag hämtar bilen och åker vidare för att tvätta bilen. Väl där bestämmer jag mig för att titta hur det blev och ser då att de bara bytt på högersida, vänstra sidan är orörd. Jag åker då tillbaka och frågar varför de inte bytt delen på vänstra sidan som de hade rekommenderat mig om och frågade även var delen jag köpt och lämnat in höll hus. Jag fick då tillbaka den nya delen i handen men helt plötsligt var priset för att bara byta högersidan 1300kr och inte 800kr som de var sagt från början. För att sammanfatta, jag fick betala 500kr för ett jobb de inte gjorde och hade jag inte kollat under bilen och sett att delen inte var bytt hade de troligtvis behållt reservdelen också.. Jag rekommenderar inte den här mekanikern, jag känner mig lurad och som att de har försökt råna mig. Jag kommer aldrig tillbaka och rekommenderar dig att tänka två gånger innan ni tar er bil dit..
Allt rykte som skrivs om bröderna Dibb är inte sant, vi gör vårt bästa så att våran kunder blir nöjda vi är den enda verkstad som tillåter sina kunder köpa materialet för reparation eller byte där det passar de. Vi ger garantier på allt vårt arbete. vi är alltid måna om våra kunder.
Trevligt bemötande och hjälpsamma naturligtvis fixa dom pärlan min , bra priser tar inga över priser .
Detta gäller Dibb Lackeringsfirma. Jag rekommenderar inte folk att söka hjälp för lackskor, betalade in halvstor peng för att få hjälp med att fixa rostskadorna, men de fixade rosten, men 2,5 mån senare så var rosten framme igen. Frågade dom, men de slipade bort det som var synligt lade på lack Seko rosten tillbaka. Jag var till dom och visade upp rosten som kommit tillbaka, men de sa vi lägger på som förut, ska vi göra det bättre så kostar det 6 tusen kr till, då byter vi plåten på kanterna. Aldrig mer den lackfirman. De jobbar åt folksam och länsförsäkringar enligt bilfirman jag köpte hos.
Mycket trevliga. hjälpsamma!
Rent och fräscht på billackeringen. Jag skulle tro att jobbet blir väl utfört också. Vi får avvakta och se. Ja, resultatet blev med beröm Godkänt till ett mycket facilt pris.
Fyllde på ac. Fick en tid snabbt och jobbet gick fort, trevlig personal :
Comment on this business

to add Bröderna Dibb AB, Bilförsäljning & Bilverkstad map to your website;