facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brödpassion.se

Brödpassion.se

About

Konditor och bagare

Address: bergsgatan 9, 112 23 Stockholm
Phone: 0732019701
City: Stockholm
Zip Code: 112 23


Similar places near
Next Generaxion IMC Next Generaxion IMC 5 km We want to raise a generation for God who wins the nations of the world
عالم السفن World of ships عالم السفن World of ships 6 km صفحة خاصة بـ أخبار السفن
Lifestyle Blogger & And marketing Lifestyle Blogger & And marketing 7 km This page is about learning lifestyle businesses and marketing.. lifestyle business s...
MEET Stockholm MEET Stockholm 11 km Увлекательные туры в Стокгольме. Все о жизни в Швеции. ...
Deliciously.se Deliciously.se 89 km Välkomna in till min blogg! www.deliciously.se http://instagram.com/ninabergquist
johannaelisabet.com johannaelisabet.com 104 km JohannaElisabet.com is a travel and lifestyle blog edited by the Swedish freelance wr...
Stjärnornas Krig Serier Stjärnornas Krig Serier 104 km Facebooksida kopplad till bloggen StjarnornasKrig.se - Stjärnornas Krig Serier.
Coachingspirit Coachingspirit 116 km En sida om personlig utveckling, mental träning, läkande, relationer och frigörelse. ...
Reviews
Fantastiskt utbud av ekologiska grönsaker, baljväxter och spannmål. Gott bröd och goda bakverk. Noga utvalt med finesse och med det rätta för människa och planet i fokus.
Vi beställde en vaniljbulle, petite semla och en liten puff av fransk luft, rekommenderar starkt. Vi köpte även müsli, en baguette och en fralla tror jag som vi provat tidigare, de är urgoda! Dessvärre är det ganska få sittplatser och stökigt i hallen, min fina mor säger även att kaffet inte var en succé. Kunnig och hjälpsam personal!
Alltså så många semlor som jag har ätit men ingen överträffar den här. Bortsett från kön som finns utanför söderhallarna så har jag inget annat att säga om semlorna. De är MAGISKA!!! WOW SÄGER JAG! HAR ALDRIG SMAKAT PÅ GODARE ”LYXIGA” SEMLOR
Känns att bakverken är gjorda med kärlek på alla sätt. Kaffet är av högsta kvalité!
Bästa kanelbullen på väldigt länge, och riktigt frasig crossiant
Alltid fantastiskt bröd och fin service. Har även ätit dagen sallad, mycket god!
Synd att han ska lägga ned, grymmaste semlorna
Så trevligt ställe!!! Och så otroligt trevlig och härlig person du är Sebastien! Du tar dig tid att prata med dina kunder och det uppskattas. Både jag och min man älskar att stanna till i Söderhallarna när vi besöker Stockholm bor i Göteborg. Vi har ätit kardemummabullar och hallonbrioche när vi varit där och de är underbara. Och vilken kvalitet på mjölet som man kan köpa nymalen. Har köpt både dalavetet och svedjerågen och mina surdegsbröd har blivit så lyckade. Vi kommer och besöker dig snart igen!
Underbara Sebastien Är så tacksam o glad att du valde att finnas i Söderhallarna. Fantastiska bröd och underbart goda bakverk, och min lilla last, små fluffiga, frasiga chouquette som bara smälter i munnen Allt lagas med tanke på miljön. Egenmalt mjöl, fantastiskt gott smör, socker oraffinerat, you name it o allt finns att köpa där. Alla ingredienser kommer från olika bönder här i Sverige med ekologiska jordbruk, har djur som lever bra och fina liv. Så här skulle alla välja att ha sin produktion. Här finns alltid så mycket gott att äta och att köpa, allt tillagat med ett stort hjärta bästa Sebastien.
Idag blev det tyvärr dålig service vid 15 tiden. Jag väntade länge på varm choklad och slutligen när den kom var den kall. Den unga tjejen som serverade håll i muggarna ovanpå med sina händer, vilken man inte bör göra särskilt inte under de omständigheterna som vi befinner oss i. Hon sa ”sådär” och ställde fram muggar. Även tjejen i kassan skrek att jag inte ska sitta nära min 13 årige son. Jag kan Covid regler, mycket väl och följer dem. Det är inget fel på bröd och bakelser med servisen var inte alls bra.
Comment on this business

to add Brödpassion.se map to your website;