facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brogårdens Hund

Brogårdens Hund

Story

Ett litet pensionat med hemmakänsla där hundarna bor som en i familjen.Vi tar emot 4 hundar i dagsläget. Vi har stora skogar och härlig natur att promenera med hundarna i. Stor inhägnad och avdelad tomt för hundarna att vistas ute på. Lugn och ro ute på landet. Vi arbetar bara med positiv förstärkning.
För oss är alltid individen viktigast och vi ordnar med individuell anpassning för varje hund. Vi har dagliga långpromenader, utevistelse, aktivering och vila för varje hund. Det kan vara jobbigt att vara hemifrån i ny miljö och då behöver man lite lugn och ro också.
Vi finns i Alunda mellan Uppsala och Östhammar, ca 45 min från Arlanda
Vi som driver pensionatet är:
Jag, Karin 48 år och min man Pierre 49 år bor på Brogården sedan 6 år tillbaka tillsammans med våra djur, hundar, hästar, katter och får. Och så har vi med oss våran svärdotter Elise som jobbar tillsammans med oss.
Karin är utbildad till pensionat och hunddagisföreståndare hos CF's Hundkontakt- Camilla Forsberg i Östhammar.
Elise och Karin är även utbildade till hundinstruktörer hos CF's Hundkontakt- Camilla Forsberg i Östhammar.

Impressum

Elise Staar & Karin Becker



"Hos Brogårdens Hund kan du gå hundkurs, lämna din hund på pensionatet och beställa massage till din hund. Vi är ett litet pensionat där hundarna bor tillsammans med familjen. På våra kurser har vi små grupper med fokus på en god relation, ömsesidig respekt och hundens känsla. Vi har en liten gårdsbutik där vi säljer tillskott till hund"
Address: Väskinge 124, Alunda
Phone: 073-821 83 03
moc.ailet@rekcebnirak
City: Alunda



related searches: Brogårdens hund alunda review
Similar places near
Mångsta's pulikennel Mångsta's pulikennel 11 km Uppfödning av puli
Viltfinnarens kennel Viltfinnarens kennel 11 km Uppfödning av Golden Retriever, Uppfödare sedan 1988. Under åren hållit fast vid de...
Dogaccess Dogaccess 13 km Handlade spårlina och beställde koppel. Mycket att välja på och anpassningar kan gör...
Kungsängsliljans Chinese Crested Dog Kungsängsliljans Chinese Crested Dog 17 km Kungsängsliljans Chinese Crested Dog är en liten kennel i hemmamiljö. Varje parning ä...
Reviews
Mycket trevligt personal
Comment on this business

to add Brogårdens Hund map to your website;