facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bröllopshuset

Bröllopshuset

About

Bröllop- bal- och festkläder för alla tillfällen. Vi har marknadens ledande märken. Hos oss ingår alla eventuella ändringar i priset på våra kläder. Vår förhoppning är att alla våra kunder är nöjda efter ett besök hos oss.



"Bröllopshuset har kläderna för alla festligheter, för både kvinnor, män och barn. Hos oss ingår alla eventuella ändringar i priset.Utöver denna service erbjuder vi även tidsbokning utöver våra öppettider, besöksparkering, kundtoalett med skötbord, en lekhörna för barnen, många provrum, och hjälpsam personal.Välkommen in till vår mysiga butik!"
Address: Nygatan 40, 58219 Linköping
Phone: 013-149997
City: Linköping
Zip Code: 58219



related searches:
Similar places near
My Sweet Pink Cake My Sweet Pink Cake 1 km God service, fantastiska smaker, saftig & så vacker tårta! Tårtan var verkligen ...
Festyran Festyran 2 km Blir alltid väl bemött. Proffsigt arbete
House for Life House for Life 10 km House for Life drivs av Ann Ögård Stern, inredningsstylist. Uppdragen varierar inom i...
Reviews
Personalen skulle kunna ha all kunskap i världen men de verkade inte vilja sälja något :///
Jag och dottern skulle göra ett första "klänningscheck" inför balen 2023. Jag var inställd på återbruk, men det slutade med att vi beställt en klänning när vi gick därifrån. Den blonda tjejen som jobbade var så oerhört duktig, trevlig och inte alls "säljande". Hon visade olika klänningar och lät oss prova i lugn och ro. Vi kände oss så oerhört väl bemötta. Riktigt proffsigt!
Otroligt kunnig personal som ger tid åt varje kund. Vackra klänningar till bra pris där mycket är inkluderat. Jag rekommenderar verkligen denna plats varmt!
Nej fy. Besöket kändes påtvingat, det märktes att deras ända mål med jobbet var att sälja klänningar och de hade tydligt brist på socialt bemötande. Urusel kundservice då personalen även pratade dåligt om kunder efter de lämnat och huruvida de ordagrant var "fula i den klänningen" etc. Rekommenderar ingen att gå dit. Kändes varken genuint eller prisvärt.
Den personal jag mötte var trevlig och det märktes att de ville se mig nöjd! En snabb ändring krävdes efter balklänningen redan sytts upp och de fixade det på en halvtimme utan extra kostnad.
Bara fått en bra upplevelse. Hyrde frack till bal och det gick snabbt och smidigt. Trevlig och fräsch lokal med hyfsade priser. Personalen var trevlig och bemötande. Det märktes att de ville få mig nöjd!
Opersonlig och fyrkantig personal som inte uttryckte sig särskilt professionellt, snarare nonchalant. Letade efter finkläder till när jag ska gifta mig i sommar, gick in för att få hjälp och bli inspirerad, gick därifrån med en känsla av att jag inte kommer att gå tillbaks igen.
Otrevlig personal. Dålig vibe. Verkade inte riktigt vilja lösa problem som uppstod. Personalen uppträde nonchalant och negativ
Blev bemött riktigt bra! Skulle köpa balklänning men visste inte mer än vilken färg jag skulle vilja ha och vips hade de flera förslag framför mig. Väldigt snabb och enkel process. Blev chockad över att det inte kostade något extra att göra några förändringar på klänningen.
Alltid lika fin service. Det blev en brudklänning inköpt här även denna gång.
Comment on this business

to add Bröllopshuset map to your website;