facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brolötens Konferens och Dressyrcentrum

Brolötens Konferens och Dressyrcentrum

About

Kursanläggning, dressyrkurser, jägarexamen och konferenser.

Address: Brolöten, 646 91 Sparreholm
City: Sparreholm
Zip Code: 646 91


Similar places near
Mellersta Sörmlands Jaktskytteklubb Mellersta Sörmlands Jaktskytteklubb 4 km Mellersta Sörmlands Jaktskytteklubb
Reviews
Generellt otrevlig hästhållning enligt mig, fick ingen hjälp i ridningen, inga instruktioner och lärde mig ingenting. Tycker schemat var stressigt utan så mycket egentid. Mycket skavsår på hästarna, hårt spända nosgrimmor tillsammans med hårda snokremmar. Hårda Inspänningar/ snoddar med hästar som av detta gick bakom lod och fick den motsatta effekten av att gå i form. Vissa dryga ledare men inte alla : Kommer aldrig åka dit igen och skulle inte rekommendera det om du vill lära dig saker och bryr dig om hästarna.
Mina erfarenheter efter att ha åkt till Brolöten under tio års tid är inte annat än mycket positiva. Det börjar med den familjära stämningen som hela familjen Brolin står för. När det kommer till det viktigaste, ridningen, är både Chris och Emelie verkligt engagerade i oss ryttare och jag har tack vara dem förbättrad min ridning avsevärt. Stallpersonalen har varierat genom åren men har alltid varit till stor hjälp om man undrar något, eller behöver hjälp. En annan viktig detalj när jag åker iväg är mat och logi. Även den delen är bra på Brolöten. Jag som ofta åkt ensam har alltid haft eget rum och i anslutning till rummen finns en spaavdelning med duschar, bastu och jacuzzi, perfekt efter en dag i sadeln! Slutligen maten,. Den har alltid varit god och riklig. Vuxenbetonad på helgkurser medan mer ungdomsvänlig på de ridläger jag varit på. Sammanfattningsvis har jag helt enkelt haft det toppen under alla mina vistelser på Brolöten och jag kommer återvända till sommaren igen. Hälsningar Helena
Jag har varit på Brolöten vid sex tillfällen och har alltid varit oerhört nöjd! Fick förmånen att rida den fina hästen Regaton vid varje besök. Har utvecklats så mycket av Emilies och Chris fina undervisning! Härligt med god mat och dryck mellan ridpassen, eftersnack med ridkompisarna och bastu för att mjuka upp musklerna.
Hörde av mig för att boka privat ridlektion till mig själv och min dotter. När jag inte fick något svar eller blev uppringd skrev jag igen varpå jag fick svaret att det skett ett missförstånd dock inget svar på min fråga om ridlektion.Skrev igen utan att få svar. Tråkigt sätt att bemöta kunder!
Sveriges bästa dressyrlager?! Jag tror det! Otroligt kunniga och engagerade tränare, trevliga hästar - här lär man sig verkligen något och dessutom har roligt! Plus för att de har hemlagad mat och att individ anpassat maten till våra döttrars behov vegan.
Dåligt ställe, dryg och oproffsig personal och man blir inte mätt på maten som serveras Tråkigt att betala 6,8 tusen för detta.
Fantastiskt ridläger enligt min 9-åring. Hon vill tillbaka till Amanda och alla lärare. Tack.
Jätte fint rent o snyggt. Trevlig o hjälpsam personal. Fina välvårdade hästar o ponnys.
Litet trevligt ridläger i proffsig anläggning
Comment on this business

to add Brolötens Konferens och Dressyrcentrum map to your website;