facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bromma Kyrka

Bromma Kyrka
Address: Gliavägen 100 , Bromma 168 58, AB, SE
Phone: +46 8 564 355 29
City: Bromma
Zip Code: 168 58



related searches: Bromma kyrka öppettider
Reviews
Stockholms äldsta kyrka tror 450 år inte illa. Den är verkligen vacker så mycket att se inne där. Änglar i taket så gamla världskända mm skulpturer runt om på väggarna. Ett måste att uppleva. Var på en högmässa sjöng vackra underbara psalmer lycklig i själen.
Förmodligen en av Sveriges vackraste kyrkor. Från 1100- talet ! Mycket välskött och välkomnande kyrka. Trevlig personal som bjuder på kaffe och en pratstund. Väldigt vackert kyrkorum.
Begravde min kusin här, väldigt vacker gammal kyrka..
Musik i sommarkväll, ikväll var vi och lyssnade på musik i Bromma kyrka. Susanne Francett, sång och violin, Eric Francett, kontrabas. Vilken föreställning den hette mellan två världar och pendlade mellan det onda och det goda inom människan. Första stycket var så mörkt att man bara ville gå därifrån, men vår goda sida var starkast och det avslutande stycket var helt fantastiskt. Alltid lika härligt att besöka Bromma kyrka, det är en plats där historien vilar tungt i väggarna och marken utanför prunkar av liv fast den härbäregerar så många slocknade liv, en vacker och andaktsfull plats.
Jättefint dop av mitt barnbarn och prästen gav en så lugn och harmonisk gudstjänst runt dopet o kyrkan var otroligt vacker. Det kändes ända in i hjärtat att detta är ett Guds hus
Det var mycket folk jag är konfirmerad jift 2 st dop samma Präst jag bodde iBrommaplan
Stockholms äldsta kyrka. Fantastiska målningar i Alberts Pictor skolan. Mycket sevärd!
Bromma kyrka är nu återöppnad efter pandemin. Tillbyggnaden är klar. Ny orgel, allt för att välkomna fler.
Tack för en fin kväll med Musik i sommarkväll med Dua Franchett. Överraskande trevligt skickligt uppträdande, otroligt bra val av musikstycken, det blev en minnesvärd fin kväll
Vacker kyrka. Mycket bra parkering.
Comment on this business

to add Bromma Kyrka map to your website;