facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bromölla Möbelaffär

Bromölla Möbelaffär

About

Möbler och heminredningsvaruhus i Bromölla. Vi finns även i Karlskrona och Hässleholm.
Besök gärna vår e-butik: www.bromollamobler.se



"Nu har vi, Bromölla Möbelaffär, blivit Em home Bromölla. Vi har 8000 kvadratmeter med inredning i flera stilar, vintage, klassiskt, modern mm.Vi vill vara det självklara valet för alla inredningsintresserade. Välkommen!"
Address: Storgatan 1, 295 38 Bromölla
Phone: 0456-47800
City: Bromölla
Zip Code: 295 38



related searches:
Reviews
En trevlig och välfylld möbelaffär där du kanske inte finner det mest exklusiva i möbelväg, men ändå mycket köpvärt. Och väl värt ett besök.
Mycket trevlig och gemytlig butik med ett stort utbud som alltid känns uppdaterat. Grymt trevlig personal som snabbt uppmärksammar om man behöver hjälp.
En möbelaffär med stort, varierat utbud. Dessutom väldigt trevlig och kunnig personal.
Fantastisk service och trevligt bemötande! Tusen tack, särskilt Håkan och killarna som levererar varorna !
Vilken service, det är i Bromölla Nu….Personalen, som jag träffade idag 24/8 /tack Men det finns knappt ord, för för hur SUVERÄN, försäljaren på matt avdelning är,.Tror inte det finns någon i södra/mellan Sverige som är så, proffsig o kunnig.. Köpt flera mattor, som han rekommenderat, det blev, PERFEKT!!!! TACK för tipset, om matta och soffa idagKöpte allt , som Du tipsade om Personal är också, mycket kunnig, om reklamation o regler, då jag hade lite knas med en sol stol. Tack! Mvh Ulla K
Oproffsigt bemötande och service! Köpte soffbord på rea, och dem skulle ha 8st på lager. Men dom kunde inte hitta artiklarna. Erbjöds senare visningsobjektet, men då ville jag betala mindre för att ta just ett visningsobjekt vilket inte tilläts. Dem hade samtidigt en kampanj om att bli medlem och vid samband vid köp över en specifik summa som jag översteg med köpt objekt skulle man få 200:- i rabatt vid köp. Så jag blev medlem för att få ner priset på soffbordet, skrev in alla uppgifter som hon i kassan glatt tog emot. När jag väl skulle dra kortet säger hon att erbjudandet inte gäller på rabatterade produkter, vilket inte framgick någonstans i skriften om erbjudandet. Läste sedan om erbjudandet hemma och fanns inte någonstans att det inte skulle gälla rabatterade prylar. Extremt dåligt skött, skulle definitivt dragits av en summa för att man blev erbjuden ett visningsobjekt för att personalen inte orkade leta ordentligt på lagret , samt att hitta på att erbjudandet om ny medlem ej gäller på rabatterade produkter..
Mängder att fynda inför EM i -fotboll som Reclaim soffa..
Trevlig och hjälpsam personal. Fick omedelbar hjälp att hitta vad vi ville ha.
Besöket var mycket glädjande! Kunnig personal och hjälp samma. Bra mix på utställningen och hög standard på nya objekt. Ha en bra dag!
Mycket trevlig och hjälpsam säljare,vi köpte 2 stora mattor till bra pris.
Comment on this business

to add Bromölla Möbelaffär map to your website;